Calificare! CSM Oradea, victorie cu Legia Varșovia în Europe Cup

Calificare! CSM Oradea a obținut victoria cu Legia Varșovia și s-a calificat  în turul 2 din Europe Cup la baschet: 93-74 în fața liderului grupei J.

După un început slab, în care a fost condusă cu 33-21, CSM Oradea și-a revenit și a făcut spectacol, reușind să întoarcă scorul și să câștige detașat în fața unei formații care înregistrase numai victorii în precedentele meciuri din grupă.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard (24) și Tarolis (15) pentru CSM Oradea, respectiv Holman (20) și Vital (17) pentru oaspeți.

În urma rezultatului de miercuri, Legia a terminat grupa J pe primul loc, cu 11 puncte, iar echipa noastră a ocupat locul 2, cu 10 puncte.

Cu acest succes, CSM Oradea a ajuns la un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri (+23) în clasamentul formațiilor de pe poziția a doua.

Calificare de pe locul 2

Conform regulamentului, câştigătoarele celor 10 grupe preliminare, plus alte şase formaţii de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în turul următor.

Astfel, CSM Oradea aflată, provizoriu, pe locul 3 în clasamentul celor mai bune echipe de pe locul 2 nu mai are cum să piardă accederea în turul 2 din Europe Cup.

În aceeași competiție a evoluat în grupa B şi CSU Sibiu, dar echipa ardeleană nu mai are nicio șansă de calificare după ce a înregistrat 5 înfrângeri din tot atâtea partide.

Sursa foto: CSM Oradea – Facebook

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...