Cum sunt umflaţi jucătorii doriţi de Steaua

Există o isterie a cluburilor mici, revoltate că Steaua nu le cumpără perlele cu preţuri de măcar juma’ de milion. 

transfer

Vedeţi mai jos cum sunt umflaţi jucătorii doriţi de Steaua şi cum le creşte preţul artificial.

Pandurii refuză 250.000 de euro pentru Roman, Iaşiul – 270.000 de euro pentru Crețu, iar Oţelul ne anunță mândră cum a pus ea la coş oferta Stelei pentru Tudorie, care în doi ani de liga I a înscris patru goluri!

Imediat ce adie zvonul că Steaua privește către vreun talent din curtea lor, deja apar oferte din Europa „pe adresa redacției”. Pentru Anton, Eugen Pârvulescu ne anunța anul trecut „că are oferte din campionatul Germaniei și din cel al Angliei, mai mult nu pot să spun.” Mai multe nu poate sa spună (doar prețul de un milion), pentru că nu are ce. La un an de la declarație, Anton e la Pandurii, se zbate pe terenuri desfundate să scape de retrogradare, iar Pârvulescu așteaptă un telefon de la Mourinho.

Imediat ce Mitică ex-„de la liga” a spus la o șușă televizată că Steaua trebuie să îl ia pe Marc de la Ceahlăul, că V. Iorgulescu s-a şi autosesizat şi ne-a anunțat ca „băietul” este monitorizat de Atletico Madrid și, ați ghicit, prețul este de un milion de euro! Declarația a fost făcută în octombrie 2013, la un an și 3 luni, Marc e tot la Ceahlăul. Cel puţin până se judecă recursul. Pesemne Simeone nu prinde Look Tv în Spania și nu l-a mai monitorizat, dar acum, că meciurile se dau și pe Digi, să te ții oferte, pentru că RCS bate și în Peninsulă.

În final, să mai spunem că, de curând, Crețu a primit oferta din Belgia?

Cluburile din țară nu știu să își aprecieze partenerul de afaceri, iar conducătorii sunt incapabili să înțeleagă nivelul la care se află Liga I. Anii în care Iancu, Porumboiu, Borcea și Gigi, fraierii lacomi, aruncau cu bani, la negru sau la alb, s-au dus.

Nu poți cere milioane pe jucători fără meciuri în națională, în Europa și fără niciun trofeu câștigat. Te încăpățânezi, rămâi cu marfa pe tarabă și o dai la preț de dumping. Iar Steaua știe asta, pentru că a pățit-o, vezi Tănase, vezi Goian, vezi (cât pe ce) Rădoi, noroc cu Oli.

O concluzie se impune: vinde cât e fresh!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...