Camelia Potec: În căutarea viitorilor campioni

Camelia Potec, în căutarea viitorilor campioni – competiția pentru copiii între 9 și 11 ani și-a desemnat câștigătorii, care vor merge într-un cantonament de o săptămână la Stejarii Country Club.

potec
foto: frnpm.ro

În plin sezon olimpic, când ochii sunt ațintiți asupra sportivilor români la Rio, nu putem să nu ne gândim la începuturile acestora în sport, la vârste fragede, și la câtă muncă presupune performanța lor actuală.

Ieri scriam despre excepții. Competiția Cameliei Potec se încadrează la excepții, fiind una dintre puținele inițiative la nivel național prin care se dorește stimularea copiilor către sport și a companiilor să se implice în astfel de evenimente. Dacă astfel de initiative ar avea loc mai des și la nivel extins, baza de selecție a viitorilor campioni ai României ar fi considerabil mult mai mare.

Cea de-a treia ediţie a competiției naţionale de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni” a avut loc în perioada 9-10 iulie, în Bucureşti, la Stejarii Country Club. Competiţia este dedicată copiilor cu vârste între 9 şi 11 ani, băieţi şi fete, membri ai unui club de înot înregistrat la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, și constă în următoarele probe: fluture, spate, bras și craul, pe distanțe de 50 și 100 metri, în funcție de categoria de vârstă.

Zeci de copii au luat startul, dorind să ajungă pe lista celor selectați. În urma concursului, au fost selecţionaţi cei mai talentaţi copii, a căror evoluţie va fi monitorizată pas cu pas de către campioana olimpică din 2004, Camelia Potec. De asemenea, aceştia vor beneficia de două cantonamente de câte o săptămână la Stejarii Country Club.

Prin intermediul acestei competiţii, ne dorim să oferim ocazia juniorilor talentaţi să-şi demonstreze calităţile şi să descopere atmosfera unui concurs naţional de amploare. Sperăm să reunim cât mai mulţi copii, din toată ţara, care merită să fie îndrumaţi spre a deveni campionii de maine. Ei vor urca steagul României pe podiumurile concursurilor internaţionale”, a declarat Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. (Sursa: Mediafax).

Ieri, Camelia Potec a publicat pe pagina de Facebook lista celor selectați, pe care o găsiți și aici:

Cantonament Camelia PotecFelicităm toți participanții la competiție, le dorim mult succes, să continue să se antreneze și să-și dorească să ajungă din ce în ce  mai buni, nu de dragul unei competiții, ci pentru ei și sănătatea lor!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...