Șase din șase! David Popovici a luat tot!

Șase din șase! David Popovici a câștigat toate titlurile naționale în probele individuale la care a concurat la Campionatele Naționale de înot de la Otopeni!

sase din sase

David a obținut cel de-al șaselea titlu în proba de 100 metri fluture, pe care sportivul de 18 ani a încheiat-o cu timpul de 52,30 secunde.

„Cine spune că nu e obosit în ultima zi de concurs minte. Sunt obosit. Vreau să văd de ce sunt în stare. Vreau să fiu un înotător cât mai complet. Mă bucur că voi reprezenta România pentru a doua oară la Jocurilor Olimpice. La Paris va trebui să îmi calculez şi mai bine programul”, a declarat Popovici după această cursă.

În finala probei de 100 metri fluture, pe locul doi a terminat Daniel Cristian Martin (53,19 secunde), în timp ce pe poziția a treia s-a clasat Denis Laurean Popescu (54,04 secunde).

Șase din șase! Locul 2 doar cu ștafeta

sase din sase

A fost al șaselea titlu național cucerit de David Popovici la CN de înot, după cele din probele de 50 metri liber, 100 metri liber, 100 metri spate, 50 metri fluture şi 400 metri liber.

Singurul loc doi la această competiție a fost ocupat de David cu ştafeta masculină de 4×100 m liber a CS Dinamo.

Sursa foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...