Distracție pentru David Popovici la Naționale: încă o medalie de aur

Distracție pentru David Popovici la Campionatele Naționale de natație: încă o medalie de aur. Sportivul legitimat la CS Dinamo s-a impus și în proba de 400 metri liber.

distractie

David a fost cronometrat cu timpul de 3:51.18, fiind urmat de Vlad Stancu (3:52.45) și de Nandor Nagy (4:01.39).

„Vreau ca pe viitor să încerc şi proba de 800 de metri, şi de 1.500 de metri. Consider că încă nu e vremea să mă specializez. Eu trebuie să fac baremul pentru Jocurile Olimpice până în martie 2024, dar nu mă grăbesc. Vom ajunge acolo unde trebuie, când trebuie”, a declarat Popovici după cursă.

A fost a patra medalie de aur cucerită de sportivul de 18 ani la CN de înot, după cele de la 50 metri liber, 100 metri spate şi 50 metri fluture (cu record naţional).

Argint cu ștafeta clubului Dinamo

De asemenea, David Popovici a obţinut vineri şi o medalie de argint cu ştafeta masculină de 4×100 m liber a CS Dinamo (Alessandro Petrişor Vlad, Cristian Lăpădat, Dragoş Ghile), cu timpul de 3 min 24 sec 08/100.

Proba a fost câștigată de CSM Constanţa  cu timpul de 3 min 22 sec 17/100, nou record național.

La această competiție, David Popovici va mai concura în probele de 100 metri liber şi 100 metri fluture.

Sursa foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...