Zi cu speranțe la medalii: Ponor la bârnă, Drăgulescu, la sărituri

Astăzi e o zi cu speranțe la medalii, concurează veteranii Ponor și Drăgulescu în finalele de la bârnă și, respectiv, sărituri.

catalina-ponor-bronz-barna-jocurile-olimpice
Credit foto: ziare.com

România va avea azi reprezentanți doar la atletism și gimnastică artistică. La atletism, îl vom putea urmări la triplusalt pe vicecampionul olimpic din 2004, Marian Oprea. Emoții foarte mari vor fi și la gimnastică, unde Cătălina Ponor, la bârnă, și Marian Drăgulescu, la sărituri, vor fi în finală și vor încerca să aducă o ultima sclipire gimnasticii românești după un an 2016 presărat cu multe dezamăgiri.

ATLETISM
Marian Oprea – proba triplusalt, calificări; de la ora 15:30
Marian Oprea are în palmares o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Recordul său personal la triplusalt este de 17,81 m.

GIMNASTICĂ ARTISTICĂ
Cătălina Ponor – proba bârnă, finala; de la ora 21:45
Bârna este unul dintre aparate preferate ale Cătălinei Ponor, ea deținând în palmares la seniori 7 medalii la acest aparat, printre care una de aur obținuta la JO de la Atena, în 2004. În 2016, ea a câștigat o nouă medalie la bârnă – bronz la Campionatele Europene de la Berna.

Marian Drăgulescu – proba sărituri, finală; de la ora 20:55
Anul 2016 l-a prins pe Drăgulescu într-o formă bună, el câștigând două medalii de argint la CE de la Berna, la sol și la sărituri. Acum iată-l din nou pe punctul de a lua o nouă medalie la una dintre probele care l-a consacrat – săriturile.
Marian are în palmaresul său de la seniori nu mai puțin de 11 medalii la sărituri, dintre care 7 sunt de aur. El a câștigat la JO din 2004, de la Atena, medalia de argint la sărituri, iar în 2008, la Beijing, a fost aproape de a câștiga o alta, însă s-a clasat pe locul al 4-lea. Marian Drăgulescu este cunoscut pentru faptul că a executat o săritură dificilă și foarte spectaculoasă care îi poartă numele.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...