Trei medalii pentru România după o zi de lupte grele

Trei medalii pentru România după o zi de lupte grele. Andreea Beatrice Ana a devenit vicecampioană europeană la CE U23, care se desfășoară în București.

În finala pentru aurul continental la categoria 55 kilograme de la Campionatele Europene de lupte Under 23, Andreea Beatrice Ana a fost învinsă de Emma Malmgren (Suedia).

La categoriia 50 kilograme, Ana Maria Pîrvu a obţinut medalia de bronz, după ce a învins-o pe Gabija Dylite (Lituania) în finala mică.

La categoria 59 kilograme, Ana Maria Puiu s-a clasat pe locul trei, după ce a trecut în meciul pentru bronz de sportiva Fatme Tahir Shaban (Bulgaria).

„Felicitări, fetelor! Trei medalii pentru România! Succes celorlalți sportivi români care sunt în competiție pentru câștigarea unei medalii în fața propriilor suporteri din Sala Polivalentă. ”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina oficială de Facebook.

Elena Irina Margaș a pierdut meciul pentru bronz

La categoria 76 kilograme, Elena Irina Margaş a pierdut meciul pentru medalia de bronz cu Mehtap Gultekin (Turcia).

La Campionatele Europene de Lupte Under 23 de la București, România participă cu 30 de sportivi, câte zece la fiecare stil.

Acum două zile, România a cucerit aurul prin Denis Florin Mihai, la categoria 55 de kilograme.

Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...