Luptătorul de aur: Denis Florin Mihai e campion european Under 23

Luptătorul de aur: Denis Florin Mihai este noul campion european Under 23, la greco-romane, în competiția care se desfășoară în Sala Polivalentă din Bucureşti. 

luptatorul

În finala categoriei 55 kilograme, Denis Florin Mihai l-a învins pe Karapet Manvelian (Armenia) cu 7-3.

„Faceți cunoștință cu noul campion european U23 – Mihai Denis! În această seară, imnul României a cântat acasă, la București, pentru micul, dar puternicul luptător al României”, a transmis Federația Română de Lupte după această performanță pe pagina oficială de Facebook.

Luptătorul român a trecut în sferturile de finală ale competiției de Leonid Moroz (Republica Moldova), iar în semifinale s-a impus în faţa lui Eduard Strilciuk (Ucraina).

În vârstă de 20 de ani, Denis Florin Mihai este vicecampion mondial la lupte greco-romane, după ce anul trecut, în cadrul CM Under 20 de la Sofia (Bulgaria), a fost învins în finala categoriei 55 kilograme de Nihad Guluzade (Azerbaidjan).

România, cu 30 de sportivi la CE Under 23

La Campionatele Europene de Lupte Under 23 de la București, România participă cu 30 de sportivi, câte zece la fiecare stil.

Anul trecut, delegaţia tricoloră a încheiat Campionatele Europene de lupte Under 23 de la Plovdiv cu cinci medalii – una de aur, trei de argint și una de bronz!

Sursa Foto: Federația Română de Lupte (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...