Biro Krisztian, bronz la Campionatele Europene de Lupte

Biro Krisztian a câștigat medalia de bronz la Campionatele Europene de Lupte Under 23 care s-au desfășurat în Sala Polivalentă din București. În finala mică a categoriei 74 kilograme, el l-a învins pe Nikolay Iliev Dimitrov (Bulgaria).

biro krisztian

Meciul pentru bronzul european s-a încheiat rapid, încă din prima repriză, prin superioritatea tehnică a lui Biro Krisztian.

„Ultima zi se încheie cu o nouă medalie pentru România la Campionatul European Seniori U23 de la București! Felicitări, Krisztian!”, a transmis Federația Română de Lupte pe pagina sa de facebook.

Vicecampion european anul trecut, Biro l-a învins, în preliminarii, pe Balint Balazs (Ungaria), în sferturi a trecut de Mikita Morhun (Ucraina), iar în semifinale a pierdut cu Turan Bairamov (Azerbaidjan).

România – două medalii de aur, una de argint și trei de bronz

România a mai câștigat la CE de Lupte Under 23 două medalii de aur, prin Roxana Amina Capezan și Denis Florin Mihai, una de argint, prin Andreea Beatrice Ana, și două de bronz, prin Ana Maria Pîrvu și Ana Maria Puiu. Plus bronzul lui Krisztian.

La Campionatele Europene de Lupte Under 23 de la București, țara noastră a participat cu 30 de sportivi, câte zece la fiecare stil.

Sursa foto: Federația Română de Lupte

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...