Bronz european pentru David Popovici la 100 metri liber

Bronz european pentru David Popovici la 100 metri liber la CE în bazin scurt, organizat la Otopeni. Sâmbătă a fost doar pe locul 5 la 200 metri liber.

FOTO: Mihai NEACȘU/SPORT PICTURES

În finală, David Popovici a terminat pe locul trei, cu timpul de 46.05, într-o manieră de mare campion, după ce a întors al 8-lea și, apoi, al 7-lea, în ultimul bazin!

„Au fost multe valuri. E tot ceea ce s-a putut astăzi. În continuare italianul şi francezul sunt mai buni decât mine. Din fericire mai sunt o mulţime de concursuri şi abia aştept să fiu acolo în faţa lor, când va veni vremea. Sunt bucuros că am reuşit să termin cu o medalie”, a transmis David Popovici la finalul întrecerii.

În proba de 100 metri în bazin scurt, aurul continental i-a revenit lui Maxime Groussei (Franța, cu timpul de 45.46, iar argintul lui Alessandro Miressi (Italia), cu timpul de 45.51.

Bronz european și pentru Andrei Ungur

În proba de 400 m mixt, disputată, duminică, 10 decembrie, Robert Badea s-a clasat pe locul cinci.

La Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni, România a mai obţinut o medalie, prin Andrei Ungur – bronz în proba de 100 metri spate.

Sursa foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...