Andreea Ana, medalie de bronz la Campionatele Mondiale de lupte

Andreea Ana a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte U23 care se desfășoară la Tirana (Albania), după ce a trecut de Maria Vinik (Ucraina), scor 3-1, în finala mică a categoriei 55 de kilograme.

andreea ana

„O nouă medalie mondială pentru luptele feminine românești! Ana Andreea Beatrice cucerește medalia de bronz la Campionatul Mondial de Seniori U23 din Albania, după finala mică pe care a câștigat-o în fața adversarei din Ucraina. Felicitări, Andreea!”, a notat Federația Română de Lupte pe pagina sa oficială de facebook.

Campioană europeană en titre, Andreea a trecut în optimi de Mihaela Samoil (Republica Moldova), dar a pierdut sfertul de finală cu Umi Imai (Japonia).

În recalificări, sportiva din România a învins-o pe Aruuke Kadîrbek Kîzî (Kârgâzstan), reușind astfel să se califice în finala pentru medalia de bronz.

Andreea Ana, a patra medalie la Mondiale

Aceasta este a patra medalie câștigată de sportiva tricoloră la Campionatele Mondiale U23 de lupte, după cea de aur cucerită la Belgrad, în 2021, și cele de bronz obținute la Bucureşti, în 2018, și la Budapesta, în 2019.

Andreea Ana a  adus prima medalie pentru România la Mondialul de lupte U23 de la Tirana.

Sursa foto: Federația Română de Lupte (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...