Secretele profesioniștilor din sport, dezvăluite la Sports Business Academy

Secretele profesioniștilor din sport sunt dezvăluite la cea de-a V-a ediție a SBA, care va debuta pe 16 octombrie la Academia de Studii Economice București.

Laura Badea, campioană olimpică la scrimă, le-a vorbit cursanților de la SBA despre succesul în sport

Sports Business Academy este singura academie de business sportiv din Europa de Est acreditată la nivelul Uniunii Europene.

Programul educațional se adresează tuturor iubitorilor de sport care vor să interacţioneze cu industria sportivă, care fac deja parte din industrie sau care vor să devină profesionişti în această sferă de activitate.

„Pentru anul acesta ne-am propus să alocăm 1.000 de burse strict pe zona rurală: profesori de sport, învățători și sportivi care au o situație materială mai proastă”, ne-a declarat Cristian Gheorghe, fondatorul SBA, unul dintre deschizătorii de drum în domeniul business-ului sportiv din România, coautor, împreună cu profesor doctor Mihaela Constantinescu, al manualului de marketing sportiv care se predă în ASE.

Cătălin Moroșanu și Elisabeta Lipă, printre lectori

Participanții vor sta față în față cu personalități ale sportului românesc și din domenii conexe, care le vor împărtăși experiențele lor și cărora le vor putea pune întrebări. Printre lectorii confirmați la ediția de anul acesta se numără luptătorul de kickboxing Cătălin Moroșanu și Carmen Tocală, vicepreședinte global FIBA.

„Aproximativ 80% dintre participanții la programul nostru educațional ori și-au deschis linii antreprenoriale în sport, ori deja lucrează în industrie pe diferite poziții de middle și chiar top management. De exemplu, Ramona Farcău și-a deschis club care are deja 5 discipline sportive”, a spus Cristian Gheorghe.

Unul dintre cursanții SBA, Lucian Anisie, coordonează cea mai importantă şcoală de sport a expaţilor din Kuweit. „Eu am descoperit online Sports Business Academy, mi-a plăcut profesionalismul celor din echipă, invitaţii de marcă. Este ceva unic în România, de foarte mare ajutor pentru cei care doresc să activeze în industria sportului. M-am înscris la cursuri pentru partea de marketing şi de PR. Trebuie să fac multă muncă de marketing şi de PR în Kuweit, pentru a promova The British Academy of Sports. Materialele video sunt foarte utile la SBA şi conţin multe „secrete” dezvăluite de profesionişti cu experienţă în domeniu”, a declarat acesta într-un interviu acordat pentru ProSport.ro.

A fost finalizată platforma de e-learning

De curând, a fost finalizată și platforma de e-learning de pe site-ul SBA, prin care se pot accesa toate informațiile programului educațional din ultimii 4 ani. Există trei tipuri de materiale:

  • partea de video, în care au fost înregistrați toți participanții de până acum (dintre care amintim: Ana Maria Brânză Popescu, Camelia Potec, Irina Begu, Paula Ungureanu, Titi Aur, Virgil Stănescu, Ciprian Marica, Cristina Vărzaru, Laura Badea, Mihai Leu);
  • o parte de studii de caz din toate domeniile sportului, în peste 1.800 de pagini;
  • a treia zonă este cea de teorie, cu 700 de pagini din care se învață modul cum se face corect partea de memorare, inclusiv partea de vânzare în sport, de comunicare în sport, de management și marketing sportiv. Toate acestea se accesează online pe baza unui username și a unei parole.

După ce cursanții online parcurg 50% vizualizare pe partea video, 50% din studiile de caz citite și 100% partea teoretică, ei pot accesa testul final al programului educațional. Testul se dă tot online, iar absolvenții primesc diplome recunoscute la nivelul UE.

sports business academy

Carduri de acces gratuit

Tot în ediția a V-a a Sports Business Academy se vor acorda și carduri de acces gratuit pe o perioadă de 10 zile celor care vin din partea companiilor cu structuri sportive. Proiectul este destinat și firmelor care plătesc pentru angajații lor ore de antrenament la fitness, wellness, inclusiv care finanțează echipa companiei la fotbal, baschet, handbal, tenis ș.a.

Pachete de acces la programul educațional

STUDENT PASS (Bursă – disponibil de la 1 octombrie) – 18 workshopuri, suporturi de curs teoretic, studii de caz, diplomă de absolvire, acces eLEARNING 6 luni.

VIP PASS (1.490 de lei) – 18 workshopuri, suporturi de curs teoretic, studii de caz, diplomă de absolvire, acces eLEARNING 24 luni.

SPORT SUPORTER PASS (1.190 de lei) – 18 workshopuri, suporturi de curs teoretic, studii de caz, diplomă de absolvire, acces eLEARNING 9 luni.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...