Faceți sport! Lăsați telefoanele și tabletele!

Faceți sport! Lăsați telefoanele și tabletele! Acesta este mesajul Ralucăi Cristia, event manager al „The Color Run”, crosul devenit popular pentru bucuria pe care o transmite participanților.

Credit foto: Facebook.com

Atunci când a optat pentru ASE, Raluca Cristia nu se gândea la întosătura pe care o va lua viața sa după ce o prietenă a convins-o să urmeze cursurile Sports Business Academy, programul educațional fondat de Cristian Gheorghe. Acolo, i-a cunoscut pe organizatorii The Color Run, fiind apoi cooptată în stafful evenimentului care reunește peste 10.000 de alegători numai în București.

Cum te-ai prezenta într-o singură frază?

Fire energică, îmi doresc să învăț în fiecare zi lucruri noi.

Cum ai ajuns în echipa The Color Run? Ce rol ai în organizarea evenimentelor?

Am participat în 2016 la Sport Business Academy. Acolo, cei de la Kick Off Events au avut o prezentare despre „The Color Run”, iar la doua săptămâni după aceea au fost în „juriul” de la terminarea cursului. Atunci, fiecare absolvent SBA trebuia să țină o prezentare de 5 minute. După, cei de la Kick Off Events au fost intersați să mă cunoască și așa am început să lucrez cu ei. De la începutul anului 2019, sunt event manager pe The Color Run.

faceti sport
faceti sport

Care e fost cel mai mare număr de participanți?

Peste 11.000 de participanți la evenimentul de anul acesta din București și 32.000 în total la cele opt eveniemente „The Color Run Love Tour” 2019.

Cam câți oameni aleargă la o cursă?

În fiecare an, numărul participanților a crescut în fiecare oraș. Aici depinde mai ales de cum percep locuitorii unui oraș evenimentele. Bucureștiul are cel mai mare număr de alergători, urmat de Cluj-Napoca și Mamaia.

Tone de pudră colorată!

Știi ce cantități de materiale se consumă?

Toooone de pudră colorată!

Ce culori îți plac și de ce?

Galben, pentru că îmi transmite o stare pozitivă.

Acum câțiva ani era „Powered by Dero”. Se curăță greu culorile de pe haine?

Pudra colorată este, în esență, amidon de porumb alimentar, deci 100% natural și sigur. Se îndepărtează ușor de pe îmbrăcăminte și corp. Ca în cazul oricăror haine murdare, cu cât sunt spălate mai repede, cu atât mai bine.

„Să fim mai empatici unii cu alții!”

Unde ar trebui curățată societatea românească?

Cred că ar trebui să învățăm să fim mai empatici unii cu alții în primul rând, iar apoi unele lucruri se vor „curăța” de la sine.

Cu ce te mai ocupi în afară de The Color Run?

Mă implic în fiecare proiect organizat de agenție: East European Comic Con, Transylvania Comic Con, Crosul Companiilor B2Run și alte activități pentru diferite branduri.

Ce te-a convins să te duci la cursurile Sports Business Academy?

Eram studentă în anul 3 la Facultatea de Marketing din cadrul ASE. M-a convins o colegă de facultate să particip, mai ales ca am fost interesată să cunosc cât mai multe aspecte din domeniul sportiv.

Pentru ce le-ai recomanda și altora urmeze cursurile SBA?

Aș recomanda SBA deoarece este un prilej bun pentru a afla lucruri legate de domeniul sportiv din România: de la informații legate de marketing și organizare de evenimente sportive până la experiențele unor sportivi care au reușit să facă performanță și să ne facă mândri că suntem români.

faceti sport
faceti sport

Care sport crezi că are cea mai mare nevoie de specialiști în România?

În momentul de față, majoritatea tinerilor preferă să stea cu telefonul în mână decât să iasă afară să se joace sau să practice un sport. Cred ca e nevoie de specialiști în toate sporturile care să susțină și să încurajeze populația activă să practice un sport, chiar și la un nivel începător. Faceși sport, lăsați un pic deoparte telefoanele și tabletele!

Raluca le recomandă celor care vor să activeze în industria sportului să urmeze cursurile Sports Business Academy. Înscrierile la cea de-a V-a ediție a acestui program educațional unic în Europa de Est se pot face aici.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...