Răzvan Marin și Cagliari, revenire incredibilă. Românii marchează și ratează

Răzvan Marin și Cagliari au revenit incredibil de la 1-3 în meciul cu Parma altor doi români, Man și Mihăilă, câștigând cu 4-3, cu două goluri marcate în prelungiri! Man și Marin au înscris pentru echipele lor, Mihăilă a ratat la 3-3. 

razvan marin
Credit: flashscore.ro

Duelul românilor din Serie A a fost unul al supraviețuirii, Cagliari și Parma luptând din greu pentru menținerea în prima ligă italiană. Parma a condus cu 2-0 și 3-1, însă a cedat toate punctele în minutele de prelungiri!

Razvan Marin, golul revenirii

Dennis Man a marcat pentru 3-1, in minutul 60, după o acțiune personală, cu un șut la colțul lung, de la marginea careului, iar Răzvan Marin a răspuns cu aceeași monedă și a redus din diferență 6 minute mai târziu, cu un șut  în stilul caracteristic. Ambii internațional români au reușit câte două goluri in acest sezon, cu mențiunea că Man are doar 12 meciuri jucate in Serie A.

Fostul jucător al FCSB-ului a fost schimbat în minutul 72, în timp ce Mihăilă a intrat la pauză. Cel din urmă a ratat o ocazie imensă, pe contraatac, la 3-3!

Cu acest eșec, Parma rămâne pe 19, cu 20 de puncte, în timp ce Cagliari s-a apropiat la două lungimi de Torino (25 față de 27 de puncte), prima deasupra liniei, însă aceasta are două meciuri mai puțin disputate.

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...