Mihăilă și Man, decisivi in victoria Parmei contra celor de la AS Roma

Mihăilă și Man au contribuit decisiv la victoria Parmei contra celor de la AS Roma, scor 2-0. Primul a deschis scorul din centrarea celui de-al doilea. 

man si mihaila

Pentru întâia oară în acest sezon, cei doi români au început titulari, iar încrederea acordată de D’Aversa a fost rapid răsplătită de către cei doi internaționali. Man a centrat foarte bine din flancul drept, iar Mihăilă l-a învins pe Lopez cu un șut sub acesta.

Man și Mihăilă au fost activi pe toată durata meciului, fostul jucator de la FCSB ratând o ocazie uriașă imediat după pauză. Pentru Mihăilă a fost al doilea gol consecutiv, după reușită din etapa precedenta contra Florentinei.

Fostul oltean a fost înlocuit in minutul 82, cu Karamoh, în timp ce Man a fost în premieră integralist de la venirea sa la Parma!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...