Weekend prolific pentru fotbaliștii și antrenorii români din străinătate

Weekend prolific pentru jucătorii și antrenorii români ce activează în străinătate. Stanciu a fost eroul, cu o „dublă” reușită pentru Slavia Praga.

weekend

După golul marcat în manșa tur dintre Slavia Praga și Rangers, Nicușor Stanciu a lovit din nou. De această dată în campionat, unde a marcat de două ori contra celor de la Mlada Boleslav, în victoria cu 3-0. Unul din goluri a fost din lovitură liberă, iar celălalt dintr-o acțiune proprie. Internaționalul român a evoluat până în minutul 72.

Tot în acest weekend, Alex Maxim a contribuit și el la victoria echipei sale, Gaziantep, scor 2-0, contra împotriva formației Denizlispor. Max a pasat decisiv, din lovitură liberă, la deschiderea scorului, în minutul 70. Celălalt român din lotul lui Gazientep, Alin Toșca, a fost integralist.

Weekend cu succese și pentru antrenorii români

Mircea Lucescu a obținut o nouă victorie în campionatul Ucrainei, cu Dinamo Kiev, care s-a impus cu 2-0 contra celor de la Zorya și își păstrează avansul de patru puncte în fruntea ierarhiei.

Victorie importantă și pentru Laszlo Boloni, în Grecia, echipa acestuia, Panathinaikos, impunându-se cu 2-1 în confruntarea cu PAOK Salonic. Un succes care-i mai întărește un pic poziția tehnicianului român, al cărui scaun se cam clătina în ultimul timp.

Și să nu uităm de evoluțiile foarte bune ale lui Mihăilă și Man la Parma, în succesul cu puternica Roma, 2-0, despre care am scris într-o știre anterioară.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...