Săgeata David Popovici a câștigat proba de 100 de metri de la Roma cu record al competiție

Săgeata David Popovici a câștigat proba de 100 de metri de la Roma cu record al competiției. Sportivul român de 18 ani n-a avut rival în proba regină a natației la Internaţionalele de Înot ale Italiei.

sageata

În finala de la 100 metri liber, David Popovici s-a impus cu timpul de 48:10 secunde, un nou record al competiției din capitala Italiei.

Dublul campion mondial și european a fost urmat în clasamentul final de Alessandro Miressi (Italia), cu 48 sec 27/100, şi de Matthew Richards (Marea Britanie), 48 sec 28/100.

David Popovici se calificase în finala probei de 100 metri liber cu cel mai bun timp: 48.35.

Sportivul legitimat la CS Dinamo va participa la Roma și în proba de 200 metri liber.

A oferit medalia câștigată la Roma unui copil care a învins cancerul

„Ambasador al Speranței” în campania #SperanțaNuMoareDeCancer, inițiată de clinica privată Medlife, David Popovici i-a oferit medalia câștigată la Roma unui copil care a învins cancerul.

„Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății. Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari”, a transmis David Popovici pentru Gazeta Sporturilor după această cursă.

La Internaţionalele de Nataţie ale Italiei, Sette Colli, România este reprezentată de zece înotători.

Competiția Sette Colli Trophy de la Foro Italico (Roma) se află la a 59-a ediție.

Sursa foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...