Revoluție la Parma după debutul lui Dennis Man

Revoluție la Parma după debutul lui Dennis Man: fanii pun presiune pe antrenorul Roberto d’Aversa și îi cer să îl folosească mai mult pe atacantul venit de la FCSB, nu doar 10 minute. Contul oficial de Facebook al parmegianilor a fost invadat de români.

revoluție
credit foto: facebook.com/parmacalcio1913

Dennis Man a debutat în tricoul Parmei în partida cu Napoli (0-2), înlocuindu-l pe mijlocașul argeninian Brugman, în minutul 80. După meci, fanii s-au revoltat împotriva antrenorului Roberto d’Aversa, care nu pare capabil să salveze echipa de la retrogradare (parmegianii sunt pe locul 19 din 20).

Unul dintre „capetele de acuzare” a fost că Man, cel mai scump transfer al iernii în Serie A, a fost folosit numai zece minute, iar atacanți care nu mai joacă nimic, precum Gervinho și Kurtic, primesc credit în continuare.

„Gervinho și Kurtic sunt indecenți, nu îmi explic de ce sunt ținuți pe teren”, a scris „Marcelo Sartori” pe pagina oficială de Facebook a clubului, care a fost invadată de români. Aproape jumătate din cele peste 700 de comentarii de la postarea despre meciul cu Napoli au fost lăsate de conaționali de-ai noștri.

Geo Bercea a observat: „5 minute, Man nu a primit nicio minge. Toți îl evită și au așteptări să facă diferența”. „Parma a dat mai multe pase adversarilor decât lui Man”, a completat „Timea Grozavu”.

Inspirați de aceste comentarii, tot mai mulți tifosi italieni îi cer antrenorului să îi folosească mai mult pe tineri – printre care și Mihăilă, celălalt român din lot – în locul fotbaliștilor plini de bani.

Așadar, Dennis Man și Mihăilă beneficiază de un context favorabil: nemulțumirea vehementă a fanilor față de jucătorii ofensivi folosiți de d’Aversa în acest sezon, ceea ce înseamnă că i-am putea vedea mai des pe teren în următoarea perioadă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

3 COMENTARII

  1. Tare-mi este că cei doi fotbaliști români de la Parma, nerupînd „gura târgului” în meciurile din Europa sau de la echipa națională vor veni acasă după ceva timp tare uzați…

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...