Antrenorul Parmei își bate joc de Man și de Mihăilă

Antrenorul Parmei își bate joc de Man și de Mihăilă, ținându-i pe banca de rezerve, dar insistă cu niște atacanți blazați, care au dus echipa cu un picior în Serie B.

antrenorul
Credit foto: facebook.com/parmacalcio1913

Parma a pierdut și meciul din deplasare cu Hellas Verona (1-2) și, după 22 de etape, este pe penultimul loc în Serie A. Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost trimiși pe teren pe final, când gazdele erau deja în avantaj. Fostul craiovean a avut la dispoziție 21 de minute, plus 5 minute de prelungiri, în timp ce atacantul transferat de la FCSB a fost folosit abia din minutul 88!

Românii au avut impact imediat asupra jocului. „Vitezistul” Mihăilă nu a putut fi oprit din incursiunile sale decât prin fault, iar Man, în  puținele minute jucate, i-a pus mingea pe cap lui Zirkzee, dar acesta a trimis peste poartă.

Desfășurarea jocului a arătat cât de mult greșește antrenorul Parmei ținându-i rezerve pe cei doi tineri. Roberto D’Aversa insistă cu aceiași atacanți care au dus echipa în coada clasamentului.

Antrenorul Parmei îl bagă pe Man doar în ultimele 10 minute!

Man este introdus numai în ultimele zece minute, de parcă nu ar mai fi jucat din luna septembrie și are nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Totuși, înainte de a ajunge în Italia, arădeanul era cel mai bun marcator din Liga I și juca meci de meci.

Potrivit sport.ro, site-ul Parmalive.it le-a acordat lui Mihăilă și Man nota 6, cea mai mare primită de jucătorii parmegiani în partida de duminică. Totodată, jurnaliștii au considerat că măcar unul dintre ei ar trebui să fie titular în următoarea partidă.

Vezi și:   Intrare în Top 50 mondial pentru Ana Bogdan!

Roberto D’Aversa este cu sabia deasupra capului. Dacă nu ridică echipa cât mai repede peste linia retrogradării, el va fi demis, iar printre potențialii înlocuitori se numără Walter Zenga și Răzvan Lucescu. Cu siguranță că ar fi o schimbare în bine pentru românii de la Parma.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...