Pasiune maximă în finalele de tenis de masă la Olimpiada liceelor McDonald’s

Pasiune maximă la Olimpiada Liceelor McDonald’s la tenis de masă. În urma unor finale pasionante, Ana-Maria Boroica (Colegiul Economic „Virgil Madgearu”) și Mihnea-Peter Bordea (Colegiul german „Goethe”) au ridicat trofeele rezervate pentru cei mai buni jucători.

olimpiada liceelor
Credit foto: prosport.ro

Finalele competițiilor de tenis de masă, feminin și masculin, de la Olimpiada Liceelor McDonald’s s-au jucat la Colegiul Național „Ion Creangă” din București. Grupele au fost formate din câte șase sportivi, fiecare concurent având cinci dueluri.

La fete, fiecare confruntare s-a jucat pe sistemul 3 din 5. Ana-Maria Boroica (18 ani) a câștigat cu 3-0 toate cele cinci dueluri, cu Vanesa Cosma, Beatrice Tibulac, Alexandra Enescu, Raluca Guceanu şi Nicoleta Băjescu.

„O să continui să practic acest sport, pentru că îmi place şi sper să ajung cât mai departe”, a promis Ana-Maria, care este legitimată la CSTA Bucureşti.

Raluca Guceanu (Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”) a luat „argintul”, podiumul fiind completat de Vanesa Cozma (Liceul Economic „Virgil Madgearu”).

Același sistem de departajare a fost valabil și în întrecerea băieților, în a cărei fază finală s-au calificat Teofor Dogaru, Andrei Zanfir, Petrişor Udilă, Andrei Macarenco, Matei Popescu și Mihnea-Peter Bordea. Acesta din urmă a reeditat succesul de anul trecut și a ieșit campion, câștigând patru meciuri cu 3-0 și unul cu 3-1.

„O muncă foarte, foarte grea”

Acest trofeu reprezintă toată munca mea, foarte, foarte grea. Vreau să ajung antrenor, dar, în acelaşi timp, să ajung şi kinetoterapeut la Facultatea de Sport”, a spus Mihnea-Peter (18 ani) pentru prosport.ro. În prezent, el este legitimat la CSM Cluj.

Andrei Macarenco (Liceul cu program sportiv „Mircea Eliade”) a terminat pe locul al 2-lea, iar Petrişor Udilă (Liceul Tehnic Mecanic „Griviţa”) – pe poziția a 3-a.

La Olimpiada Liceelor McDonald’s 2019 participă peste 5.600 de liceeni pasionaţi de fotbal, baschet, volei, handbal şi tenis de masă. În weekendul 2-3 martie, Clubul Sportiv Şcolar nr. 6, din Bucureşti va găzdui confruntările la baschet, fete şi băieți. Intrarea este liberă.

Olimpiada Liceelor este organizată de McDonald’s România cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, partenerului media Prosport, Caldo Security şi SEG (Sport Evolution Group).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...