Mutu agită spiritele la Dinamo. Negoiță e furios!

Mutu agită spiritele la Dinamo. Negoiță vrea să plece pentru că nu se simte apreciat de Ionel Dănciulescu, un angajat paralel cu arta lingușirii. Marele câștigător, Răzvan Burleanu, se pregătește să citească de pe prompter mesajul de Revelion, la FRF TV.

mutu
Credit foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

Ionel Dănciulescu are viață tot mai grea la Dinamo, după ce Adrian Mutu a dat lumii întregi o lecție despre cum ar trebui să vorbească despre șef orice angajat respectuos. Surse din exteriorul clubului susțin că adevăratul motiv pentru care Ionuț Negoiță vrea să se retragă de la Dinamo este depresia cauzată de pierderea Briliantului.

„Mutu și-a arătat adevărata valoare abia când a ajuns la FRF. Negoiță nu a știut să îi exploateze calitățile și acum e negru de supărare, că și-a dat seama ce angajat a scăpat printre degete. Serios, care conducător nu își dorește să fie pupat în fund? Dacă Mutu și-ar fi făcut treaba cu aceeași dezinvoltură și la Dinamo, Negoiță ar fi avut alt moral și ar fi băgat zeci, poate chiar sute de milioane de euro în transferuri”, a considerat un „câine” fanatic.

A fost decodat și sensul vorbelor „nu mă pricep la fotbal”, pe care finanțatorul dinamovist le tot repetă: „Negoiță a interpretat greșit unele gesturi făcute de Mutu în timpul interviului de angajare. A crezut că Briliantul era ironic când i s-a adresat de trei ori cu <Stăpânul meu>. De asemenea, s-a ferit când fostul fotbalist a vrut să îi ia o scamă de pe umăr, crezând că acesta vrea să îl tragă de perciuni. Au fost semnale pe care Negoiță le-a ratat, pentru că nu se pricepe la fotbal. La rândul său, Mutu a înțeles eronat că patronului nu îi place să fie lingușit și nu a mai încercat nimic, ca să nu-l supere”.

Vezi si...  Iordănescu s-a afişat cu Oprea la Gala AFAN

Astfel, Cornel Dinu a trebuit să aștepte un an și două luni până să rostească public descrierea pe care i-o schițase lui Mutu încă de când auzise că ar putea veni la Dinamo. Iată caracterizarea inițială și modificările ulterioare: „Nu cred că am auzit lecturat după 1990 un discurs atât de libidinos la adresa vreunui conducător de club din fotbalul nostru ca cel al lui Mutu. Mutu a dovedit că este doar un practicant al împroșcării cu salivă bolnavă prin limbă mușchiul de la gură. Nu mă așteptam la așa ceva de la un fost fotbalist, valoros fără dubii. Doar dacă este invalid de caracter ca și ceilalți, doar colaboraționiști ai finanțatorului Negoiță președintelui lor, un politruc și un impostor de joasă speță vremelnic. Cu toții și-au găsit acum un loc călduț la Dinamo Casa Fotbalului, murdărind-o. Prin ceea ce fac și ei, și Mutu, și maseurul, au trădat și pângărit fotbalul care i-a scos în lume”.

Imun la ironiile făcute pe seama sa, Adrian Mutu a devenit omul de încredere al „președintelui nostru”, Răzvan Burleanu. Șeful fotbalului românesc se poate gândi să îi dea Briliantului șansa de a-i scrie mesajul pe care-l va citi de pe prompter în noaptea dintre ani, la FRF TV. Din superstiție, Burleanu îi va cere lui Mutu să nu preia nicio idee din ultimul discurs de Revelion al lui Nicolae Ceaușescu.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ