Uluitor! Ionuț Lupescu refuză salariul de la UEFA!

Mai există și oameni de onoare în fotbalul românesc. Unul dintre ei este fostul intrernațional Ionuț Lupescu.

Mircea Lucescu,Ionut Lupescu.

Gest nemaivăzut al românului Ionuț Lupescu, angajat al UEFA în calitate de director al Departamentului Tehnic: refuză să mai primească salariul de la instituţia angajatoare! El încearcă să facă uz de o fisură în sistemul legislativ helvet pentru a activa ca simplu voluntar, spre stupefacţia şefilor şi a colegilor. Motivul invocat este şocant şi a fost imediat preluat pe marile fluxuri de ştiri din întreaga lume!

Iată ce declara Lupescu în urmă cu două zile, când constata la bancomat că i-a intrat lichidarea pe decembrie: ”Este inacceptabil, UEFA nu respectă înţelegerea noastră de la început, priviţi şi voi! Dacă pe noiembrie primeam 5000 de franci elveţieni, acum mi-au mărit salariul la 7500!!! Am rămas şocat, nu ştiu efectiv cum am să mă descurc. Cu totii ştim că francul elveţian aduce numai neplăceri, să nu credeţi că nu-s la curent cu ce se întâmplă în ţară!”.

Surse din interiorul sistemului bancar helvet au declarat că s-a luat imediat la cunoştinţă de nemulţumirea domnului Ioan Angelo Lupescu şi se va încerca o rezolvare imediată, banca ce i-a eliberat cardul acceptând să preia o parte din mărirea de salariu a domnului Lupescu.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Sursa foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...