Gică Hagi a primit cadou de la galeria CSA Steaua o brazdă de gazon din Ghencea!

Gică Hagi a împlinit azi 54 de ani și a fost vizitat la reședința sa din Băneasa de grupul Old Boys 1947, parte a galeriei CSA Steaua.

Este deja o tradiție, de 10 ani grupul condus de Horia Enache mergând la Hagi acasă de ziua acestuia.

Fanii Stelei i-au făcut cadou Regelui o brazdă a gazonului din Ghencea, cu certificat de autenticitate, un tort personalizat cu poza marelui fotbalist care imortaliza momentul în care a ridicat Supercupa Europei cucerită cu Galata, șampanie personalizată, pe care scria „La mulți ani, Rege!” și un tricou personalizat cu însemnele grupului.

„Gică Hagi, un caracter aparte”

„Am fost primiți fantastic, ca de fiecare dată. Gică Hagi a luat mereu apărarea Stelei și nu s-a umilit niciodată, mai ales în fața lui Gigi Becali. În afară de faptul că este Regele fotbalului românesc, Hagi este și un caracter aparte, ajută și în campanii umanitare, de care nu știe nimeni. Este fantastic ca Regele fotbalului românesc să te primească exact de ziua lui, în propria casă, la 9:00 dimineața. Este fantastic să vezi cum nu ține telefonul mobil lângă el, din respect pentru invitați”, ne-a povestit, entuziasmat, Horia Enache.

Fotografii: Facebook Horia Enache

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...