Tribune goale la Barca vs Bayern. Gino Iorgulescu: Nici la Liga Campionilor nu mai vine lumea!

Tribune goale la Barcelona vs Bayern (2-8), în „sferturile” Ligii Campionilor, din cauza pandemiei. Abia trezit din somn, Gino Iorgulescu ar putea să le dea peste nas celor care spun că nu mai vine lumea pe stadion în Liga I.

Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ne-am imaginat ce ar fi spus mai multe personaje din și de pe lângă fotbalul românesc despre meciul în cauză, cu excepția lui Cornel Dinu, care chiar a zis.

Dan Petrescu: Bayern Munchen trebuia să închidă meciul la 1-0.

Dan Nistor: În afară de cele 8 goluri, Bayern Munchen nu a mai avut nicio ocazie.

Gigi Becali: Dacă îl avea pe Alexandru Tudor, Barcelona o spulbera pe Bayern Munchen. Au vrut să dea 70 de milioane pe el, în iarnă. Le-am zis că nu îl dau fără 150. Și-au făcut cruce și au plecat. Ce să le fac eu dacă au plecat?

Emeric Ienei: FC Barcelona nu ar fi trebuit să își facă iluzii că va primi mai puțin de 8 goluri, pentru că, uite, a avut deziluzii.

Dumitru Dragomir: V-am zis eu, nemții ăștia sunt dați naibii. Se antrenează 24 de ore pe zi, uneori și noaptea.

Gabriel Tamaș: Cred că dacă FC Barcelona dădea 9 goluri, câștiga, dar nici atunci nu era sigur.

Cristi Borcea: La 7-2 am simțit o pișcătură și am aruncat televizorul pe geam, după un țânțar, chiar dacă avea sânge „alb-roșu”.

Giani Kiriță: Dacă juca Dinamo, îi bătea cap în cap. Săream și eu la bătaie. O talpă fină pe tibia lui Messi, un cot în gura lui Lewandowski, îi puneam la respect. Tu nu știi cu cine vorbești, eu nu prea le-am avut cu fotbalul, dar să moară Țac și Pac, le rup capul!

Vezi și:   Un nou început pentru Halep la Wimbledon 2019

Adrian Mititelu: Bayern Munchen era singura echipă capabilă să spargă cvartetul FC Barcelona – Real Madrid – Liverpool.

Gino Iorgulescu: Nu am văzut meciul, cred că dormeam. Am văzut în schimb imagini cu tribunele goale, deci nu doar în Liga I nu mai vine lumea la stadion.

Răzvan Burleanu: Ceea ce a reușit Bayern Munchen a fost încununarea planului de dezvoltare durabilă a fenomenului fotbalistic, care le-a oferit jucătorilor și conducătorilor posiblitatea de a atinge maximul de performanță pe care îl pot dezvolta atât în țara lor, cât și în Liga Campionilor, prin parteneriatul cu un antrenor de valoare.

Costin Ștucan (jurnalist de integritate): Meciul a avut o desfășurare cel puțin ciudată. Am un vecin care a pariat că se vor da peste nouă goluri. Tocmai venise din Singapore și purta un tricou pe care scria „Mafia pariurilor”.

Decebal Rădulescu (invitat la emisiuni de sport): „Și mie mi s-a părut bizar. La pauză a fost 4-0 pentru Barcelona, nu? Cum să bată Bayern cu 8-2? S-a anulat un gol al spaniolilor prin VAR și a fost trecut la nemți? E VAR la Liga Campionilor, nu?”

Radu Banciu (hater): „Execrabil! Cu majuscule! EXECRABIL!!! FC Barcelona parcă ar fi fost o echipă de români! Parcă ar fi fost Simona Halep, într-o zi fără noroc, pentru că numai norocul a dus-o acolo sus. S-a și văzut, nici nu a stat mult pe primul loc în WTA, doar vreun an, un an și ceva. Dacă ești jucător bun, stai acolo toată viața, da? Așa, noroc poate să aibă oricine. Și eu, dacă mă apuc de tenis, ajung pe primul loc în 2-3 luni. Nu-mi trebuie mai mult!

Vezi și:   Topul celor mai frumoase echipamente ale sezonului 2016/17. Surpriza din Mexic

Cornel Dinu: Messi are doar execuții în teren, el nu poate fi un lider. El este un lider care comandă fără a avea calitatea de lider. Un fel de Bălănescu la Dinamo (n.r. – chiar a spus asta!).

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...