Sabina Martiş, vicecampioană europeană U23 la sabie

Sabina Martiş a devenit vicecampioană europeană Under 23 la sabie, după ce a pierdut finala din cadrul CE de Scrimă care se desfăşoară la Budapesta.

sabina martis

În ultimul act al competiției, sabrera română a fost învinsă, cu scorul de 8-15, de Yoana Ilieva (Bulgaria).

„Bravo, Sabina Martiș! Sabrera de la CSA Steaua este vicecampioana europeană U23 a probei feminine de sabie! Felicitări, Sabina!”, a transmis Federația Română de Scrimă pe pagina oficială de Facebook.

Sabina Martiș, victorie spectaculoasă în semifinale

Românca a luptat pentru titlul european după ce în semifinală a avut două reveniri spectaculoase, reușind să se impună, scor 15-14, în fața sportivei Zuzanna Cieslar (Polonia).

Legitimată la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Martiş este pregătită, la lot şi la club, de Tiberiu Dolniceanu, Irina Covaliu şi Cătălina Anghel.

Finală românească la sabie masculin

România are trei medalii la Campionatul European de Scrimă U23 de la Budapesta. Una de aur, câștigată de Radu Niţu în proba masculină de sabie, și două de argint, obținute de Alexandru Zmău, tot la sabie masculin, și de Sabina Nițu.

În finala masculină de sabie, Radu Nițu a trecut, scor 15-13, de Alexandru Zmău.

Sursa foto: Federația Română de Scrimă (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...