Pontul zilei: „Marakana” din Belgrad oferă spații pentru atac

Pontul zilei: „Marakana” din Belgrad oferă spații pentru atac. Suprafața de joc este mai lată decât cea de la Razgrad, astfel că Steaua Roșie și Ludogorets pot ajunge des în fața porții adverse.

pontul zilei
Steaua Roșie Belgrad – Ludogorets (preliminarii Liga Campionilor, ora 21:30). Pariu: peste 2,5 goluri/ cotă 1.78. Sârbii și bulgarii au terminat la egalitate la Razgrad, 2-2, în prima manșă. Remiza a fost o semi-surpriză, cunoscute fiind stângăciile din defensiva Stelei Roșii. Aceste stângăcii nu pot dispărea peste noapte, așa că oficialii lui Ludogorets sunt optimiști că echipa lor va înscrie cel puțin o dată și în această seară. Un argument în plus că vom vedea goluri este acela că suprafața de joc de pe „Marakana” din Belgrad este mai lată decât cea pe care s-a jucat în Bulgaria, deci există mai mult spațiu pentru desfășurarea atacurilor rapide. La rândul ei, Steaua Roșie nu poate juca la 0-0 sau 1-1. Va ataca pentru a învinge. De altfel, cele mai probabile scoruri anticipate de site-urile de profil sunt 2-1 și 2-2. Încredere pontul zilei: 8/10

Apoel Nicosia – Rosenborg (preliminarii Liga Campionilor, ora 20:00). Pariu: sub 2,5 goluri/ cotă 1.82. La prima vedere, e un pariu sinucigaș. Cifrele arată că Rosenborg e o „mașină de goluri”. Așa era și FC Copenhaga, cu 16 goluri înscrise în ultimele 4 meciuri, dar s-a „domolit” când a dat de Astra. Ideea este că apărările sunt foarte „romantice” în ligile scandinave. Echipele mai de Doamne-ajută înscriu mult pentru că au în față adversari lejeri. Se poate spune orice despre apărarea lui Apoel, dar nu că este lejeră. Când și-au pus în gând să fie foarte atenți în defensivă, ciprioții au luat un singur gol de la PSG sau de la Barcelona, în trecutul recent. Astăzi, Apoel trebuie să fie foarte atentă să nu primească gol. Are nevoie de o singură reușită pentru a trece mai departe și va avea multă răbdare în căutarea acestui succes. Încredere pont: 7/10.

Atenție:

Nu există pariu sigur 100%, nici măcar când meciurile sunt aranjate. Noi scriem ce credem că ar putea să se întâmple. Vă oferim informații și o sugestie. Responsabilitatea pariului vă aparține în totalitate.

Nu pariați bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți!

Credit foto: uefa.com

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...