Meci între prieteni în Croația. Pariu că își revine Dinamo Zagreb?

Meci prietenesc în Croația, între Lokomotiva Zagreb și Dinamo Zagreb. Noi pariem că Dinamo își revine și vă explicăm mai jos de unde vine această bănuială.

dinamo_bbb_2008LOKOMOTIVA ZAGREB – DINAMO ZAGREB (Croația 1. HNL, ora: 19:00). Pariul nostru: Dinamo Zagreb AH -0,5 la pauză / cotă: 1.90. Lokomotiv este satelitul tradițional al lui Dinamo. Relația de parteneriat era stabilită în acte de când gazdele de astăzi evoluau în liga secundă. După ce au promovat, înțelegerea oficială a fost anulată, pentru că este interzisă prin regulament. Colaborarea a continuat însă neoficial, Dinamo având jucători împrumutați la clubul concitadin.
Campioana are nevoie de o victorie de moral, după trei înfrângeri consecutive. Cota pentru victoria oaspeților a scăzut mult, ajungând la 1,20. Nu se merită. Nici măcar -1,25 nu este avantajos. Riscăm puțin și jucăm că Dinamo va conduce încă de la pauză. Încredere pont: 7/10.

CHATEAUROUX – SEDAN (Franța Național, ora: 21:00). Pariul nostru: 1 solist / cotă: 1.70. Tradiția confruntărilor directe de pe terenul lui Chateauroux nu este încurajatoare, dar contexul indică o victorie a gazdelor. Sezonul acesta, Sedan a înscris doar un gol în patru meciuri jucate în deplasare și a primit nouă.
Oaspeții au patru absențe sigure – Noupa (mijlocaș, 7 meciuri jucate / 0 goluri), Diop (mijlocaș, 5/0), Sambou (fundaș, 5/0), Sangare (mijlocaș, 4/0) – plus una posibilă: Karbore (atacant, 6/1) a fost eliminat în etapa precedentă, dar a făcut apel pe baza probei video și i se poate revoca suspendarea. Încredere pont: 8/10.

VFL BOCHUM – VFB STUTTGART (Germania 2.Bundesliga, ora: 19:30). Pariul nostru: Stuttgart – 0.25/ cotă: 1.96. Bochum trece printr-o perioadă proastă, cu o singură victorie în ultimele 5 etape. Astăzi o întâlnește pe Stuttgart (locul 2 în 2.Bundesliga), o candidată la promovare. Echipa la care evoluează Maxim are trei victorii în ultimele patru etape.
De la gazde vor lipsi atacantul Quaschner (5 meciuri jucate / un gol marcat) și fundașii titulari Celozzi (4/1) și Hoogland (3/0). Vor mai lipsi și alți patru fundași care nu au apucat să joace până acum: Wydra, Gunduz, Fabian, Bandowski. Încredere pont: 7/10.

Atenție:
Nu există pariu sigur 100%, nici măcar când meciurile sunt aranjate. Noi scriem ce credem că ar putea să se întâmple. Vă oferim informații și o sugestie. Responsabilitatea pariului vă aparține în totalitate.
Nu pariați bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți!

Credit foto: wikipedia.org

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...