Măsuri excepționale în sportul românesc: așa luăm sigur medalii la Jocurile Olimpice!

Măsuri excepționale luate pentru redresarea sportului românesc: vom lua sigur medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

tokyo
foto: aimx.ro

Ne-ar garanta ministrul Sportului, Ionuț Stroe, dar el este ocupat până peste creștet cu raportul promis națiunii privind situația patrimoniului Uniunii Tineretului Comunist (?!?). Sarcina de a găsi soluții le-a revenit consilierilor, care au contribuit cu propuneri geniale.

În contextul în care mai toate sporturile de echipă din România sunt în regres, propunerile consilierilor au fost adunate pe un A4 de ministru și înaintate lui Ludovic Orban, pentru o Ordonanță de Urgență care va ajunge în atenția Comitetului Internațional Olimpic.

Eu nu am practicat sport de performanță, nu am luat vreo medalie în viața mea, sunt IT-ist, am mai lucrat prin vânzări, dar planul pe care l-am gândit nu are cum să dea greș”, i-ar fi spus lui Orban ministrul Sportului.

Măsuri excepționale și extraordinare

Premierul a lăsat chitara pe un scaun alăturat, a mimat că își aprinde o țigară și s-a uitat pe lista cu măsurile excepționale, formulate stângaci, dar la obiect:

„1. Halterofilii tricolori să ridice haltere din burete, ca să nu mai fie nevoiți să se dopeze;

2. Gimnastele noastre – și numai ele – să concureze pe bârne mai late cu un metru și 20 de centimetri, plasate direct pe podea;

3. Săriturile de la trambulină să se facă numai în bazine fără apă, cum sunt obișnuiți, de la antrenamente, sportivii români;

4. Diametrul coșului de baschet al echipei adverse să fie de două-trei ori mai mare decât al nostru, care poate fi restrâns până când mingea va intra în el doar cu forța;

5. La handbal, toți adversarii să fie antrenați de Thomas Ryde;

6. Când atacă echipa noastră de volei, fileul să fie scos;

7. Caiaciștii români să aibă vâsle cu motor;

8. Căscatul gurii la locul unui accident rutier să devină sport olimpic”.

După ce a terminat de citit, Ludovic Orban s-a apropiat de ministrul Stroe, l-a bătut pe umăr prietenește și l-a întrebat: „Ăsta-i un pamflet de pe SPORTescu, nu-i așa?”.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...