Lăcrămioara de argint. Perijoc, vicecampioană continentală la box

Lăcrămioara de argint. Perijoc a cucerit medalia de argint la box, la Jocurile Europene de la de la Cracovia, după ce a pierdut finala categoriei 54 de kilograme.

lacramioara

Pugilista din România a fost învinsă în ultimul act al turneului de box de la Nowy Targ de Stanimira Petrova (Bulgaria).

„Azi atât am putut, dar sunt mulțumită că mi-am atins un obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024, și am urcat pe podium pentru Team Romania. Echipa din spatele meu e secretul succesului. Le mulțumesc antrenorilor Mihaela și Adrian Lăcătuș și colegelor mele”, a declarat Lăcrămioara Perijoc imediat după finală.

Perijoc este al doilea sportiv tricolor care a obținut calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, după înotătorul David Popovici.

La Jocurile Europene, Lăcrămioara a trecut în primul tur de Zeynab Rahimova (Azerbaidjan) și în optimi de Ana Khunjua (Georgia). Apoi, s-a impus în sferturi in fața Sandrei Drabik (Polonia), iar în semifinale a învins-o pe Hatice Akbaş (Turcia).

A șasea medalie de argint pentru România la Jocurile Europene

Sportiva pregătită de Mihaela și Adrian Lăcătuș a adus a șasea medalie de argint delegației României la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska.

Până în prezent, România are la această competiție un bilanț de 17 medalii: 6 de aur, 6 de argint și 5 de bronz.

Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...