Opt medalii pentru România la Campionatele Balcanice de box

Opt medalii cucerite de sportivii români la Campionatele Balcanice de box care se dispută în aceste zile în Bulgaria, la Albena.

sase medalii

Eugenia Anghel a câștigat medalia de aur după ce a învins-o la puncte, 3-2, pe Ina Suprunenko (Ucraina), în finala categoriei 48 kilograme.

Iulian Bârsănescu a obţinut „argintul” la categoria 60 kilograme, după ce a fost învins la puncte, în ultimul act, 0-5, de Radoslav Simeonov Rosenov (Bulgaria), campion european Under 22.

La rândul ei, Loredana Marin a câștigat medalia de argint, după 2-3 în finala categoriei 63 kilograme cu Olga Pavlina Papadatou (Grecia).

Cu medalii de bronz au rămas Alexandru Buleu, la categoria 75 kilograme, Stela Hamza, la 52 de kilograme, şi Alina Creţu, la categoria 66 kg, după ce au pierdut meciurile din semifinale.

România mai are asigurate două medalii

În luptă pentru medalii mai sunt Nicoleta Banciu și Doruleț Țiu, care vor disputa finalele la categoria 57 kilograme, respectiv la 71 kilograme.

Cu nouă sportivi prezenți la această competiție, România are asigurate, astfel, opt medalii.

Sursa foto: Federația Română de Box (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...