Germanul Holler, câștigătorul tricoului galben oferit de Fundația Alexandrion

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion în prologul Turului ciclist al Sibiului a avut un câștigător surpriză, germanul Nikodemuas Holler, de la echipa Bike Aid.

germanul holler

Ciclistul în vârstă de 29 de ani a fost ajutat și de vreme și s-a impus în fața favoriților cursei.

„Totdeauna este frumos să câștigi tricoul galben. Acest lucru te face să te simți extraordinar, mai ales că fiecare cursă este specială. Pentru mine a fost incredibil să câștig acest prolog și să încep prima etapă îmbrăcat în tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion.”, a spus primul câștigător de tricou galben din prima cursă importantă de ciclism de la reluarea sezonului.

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion a fost un moment de neuitat pentru germanul Nikodemus Holler. „Pentru mine și pentru echipa mea este cea mai mare victorie a sezonului. Sunt primul câștigător al primei curse importante de după întreruperea sezonului, care a avut loc în martie, din cauza CO-VID 19. Nu este rău, nu?”, a declarat Holler, o mare speranță a ciclismului din țara sa.

Pe locurile 2 și 3 s-au clasat polonezii Kacper Walcowiac și, respectiv, Wojciech Sykala. Primul român ajuns la finish a fost Eduard-Michael Grosu, clasat pe poziția a 19-a.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...