FCSB îl poate pierde pe Gnohere: oferte grase pentru francez

FCSB îl poate pierde pe Gnohere: vor fi oferte grase pentru francezul cu metabolism ciudat, cu ocazia „Festivalului Oii”, preconizat de ministrul Daea. „Va lua 20 de kilograme într-o singură zi!”, s-a îngrozit Vali Argăseală. Din fericire, am aflat noi câteva rețete de slăbit.

FCSBHarlem Gnohere a dezvăluit la televiziunea franceză cea mai mare problemă a sa: „Eu şi unul dintre fraţii mei avem un metabolism foarte ciudat. Dacă într-o zi mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme. Nu sunt gurmand de fel, dar dacă ajung să mănânc ceva gras, se vede imediat”.

Dacă nu intra pe post pauza de publicitate, telespectatorii ar fi aflat cum atacantul s-a transformat din căprior în bizon în numai câteva ore. „Serios! 1,5 kilograme! Dacă adaug și un sos, mai pun 500 de grame. Un praf de sare, încă 350 de grame! Uneori, mă îngraș 100 de grame și dacă miros o friptură! Cred că sunt alergic. Uite, m-a chemat domnul Rednic la Petrolul în 2015. Eram doar piele și os când am plecat de acasă. Mâncasem o eugenie. În aeroport, m-am oprit să servesc un hamburger. Simțeam cum iau în greutate cu fiecare înghițitură, dar dădusem banii pe el. În fața stadionului, mi-au făcut cu ochiul doi mici și trei jumări. Aia a fost!”, s-a plâns fecesebistul, care este invidios pe Florin Tănase: „E senzațional tipul! Cum mănâncă un kebab, mai slăbește un kilogram! Așa ceva n-am mai întâlnit”.

Situația este primejdioasă. Ministru cu inițiativă, sub sloganul „Fă-o de oaie!”, Petre Daea intenționează să organizeze „Zilele Oii”, chiar în apropierea locuinței lui Gnohere. „Am aflat că vor fi serviți și berbecuți la ofertă. Știți cum e carnea de berbecuț… E inevitabil, Edy va lua 20 de kilograme într-o singură zi, dar nu avem cum să nu participăm, pentru că domnul Becali este partener oficial al evenimentului”, a gândit Valeriu Argăseală.

Una dintre soluții ar fi ca Gnohere să fie împrumutat în China pe timpul festivalului. Dar nu-l lasă inima să mănânce câini, deși acum e la FCSB, sau gândaci caramelizați, chestii din astea trăznite, de-ale chinezilor.

Dacă mutarea în Asia nu va reuși, Harlem poate urma dieta cu ciocolată neagră a lui Alibec sau cea cu sărmăluțe, care a făcut minuni în cazul lui Budescu. Sau combinate: o tabletă de ciocolată alternată cu 10 sărmăluțe, de 3 ori pe zi.

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...