Aur și bronz pentru Larisa Iordache la Cupa Mondială de gimnastică de la Cairo

Aur și bronz pentru Larisa Iordache la Cupa Mondială de gimnastică de la Cairo (Egipt). Românca a ocupat locul 1 la bârnă și locul 3 la paralele. 

aur si argint
Captură: Pagina de facebook FR Gimnastică

Larisa Iordache a făcut un ultim antrenament înainte de Jocurile Olimpice, iar rezultatele obținute îi dau mare încredere gimnastei din România pentru o medalie și la Tokyo.

În capitala Egiptului, Cairo, Larisa a obținut două medalii, aur la bârnă și bronz la paralele, în cadrul Cupei Mondiale Challenge.

Execuția la paralele a fost notată cu 13.166, în timp ce la bârnă, Larisa a realizat cel mai dificil exercițiu, care a fost notat cu 13.366.

Diana Varinska (Ucraina) si de Zeyna Ibrahim (Egipt) au completat podiumul la acest aparat.

Alături de Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice mai sunt calificați Marian Drăgulescu și Maria Holbură. Cei 3 sportivi români vor reprezenta țara noastră în capitala Japoniei începând cu 23 iulie.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...