Am crezut că 1 Aprilie s-a reprogramat pentru azi, din cauza pandemiei!

Am crezut că 1 Aprilie, ziua Păcălelii, s-a reprogramat pentru azi, din cauza pandemiei! Doar așa mi-am explicat acceptul lui Daniel Pancu de a deveni președinte la Rapid!

am crezut
FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Fraților, de mult n-am mai reacționat la evenimentele zilnice din fotbalul românesc, ba chiar mi-am promis că am s-o fac doar când revin băieții cu varza pe teren. Dar astăzi, după ce am venit de la plimbarea zilnică, am început să răsfoiesc site-urile de  specialitate…

Să vezi și să nu crezi!!! O știre spunea așa: „Daniel Pancu, președinte la Rapid!”
Băi, eram transpirat deja, dar parcă la vederea acestui titlu m-au luat transpirațiile și mai tare.

Dau click pe știre, o citesc, ies de pe ea și zic: „Mamă, ăștia au uitat să pună știrea asta de 1 Aprilie și o pun acum”… Dau click din nou pe știre, o citesc și a doua oară.  Fraților, chiar așa este, Daniel Pancu va fi noul conductor de locomotivă de la Rapid!!

Acum, poate vă întrebați de ce am pierdut atât de mult timp să scriu niște rânduri despre știrea asta?

Suporterii îl roagă să revină sau îl contestă?

Păi, unu la mână, Pancu declară acum: „Am acceptat propunerea venită din partea lui Victor Angelescu datorită mesajelor pe care le-am primit de la suporterii rapidiști, care mă rugau să nu părăsesc clubul!!” Păi bine măi Panco Italiano, despre care suporteri vorbești? Despre ăia care te înjurau și te goneau de la Rapid, aceeași suporteri în fața cărora te-ai umilit, cerându-ți scuze și dând explicații, tu, o legendă a clubului?

am crezut
FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Acești suporteri au tăbărât cu mesaje și te-au convins să te întorci din drum? Aaaa, sau poate băieții ăștia îl consideră mai bun de președinte, decât de antrenor...

Vezi și:   Amatorism la Rapid, de la patron la președinte

Doi la mână: acum câteva săptămâni mister Pancu a fost invitat la o emisiune, alături de Daniel Niculae, unde vezi Doamne se încerca împăcarea celor doi! Pancone declara că este foarte dezamăgit de modul în care a fost tratat de conducerea clubului și zicea că a fost foarte afectat! Ba, mai mult, critica lipsa de reacție a conducerii în legătură cu situația lui contractuală, care evita sa ii comunice dacă i-a reziliat sau nu contractul!

Actuala conducere a clubului e bună sau e rea?

De altfel, Pancone nu ezita să declare că pentru el Rapid este totul și că se va întoarce într-o zi. Totuși, ținea să anunțe că, din cauza relației și stării de tensiune  pe care o are cu conducerea clubului, va fi foarte greu ca el sa mai lucreze la Rapid,  atât timp cât actuala conducere  se va afla la frâiele clubului.

Jur că știrea asta mi-a adus aminte de opera scrisă de Costache Negruzzi despre Alexandru Lăpușneanu, doar că în mintea mea, în locul voievodului, era Pancone,  care râdea diabolic în oglinda de la baie și spunea așa: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau! Sau vă fac eu să mă vreți”

Deci, ori se înțelege Mister Pancone cu actualii șefi/patroni, ori nu? Că eu nu mai pricep nimic!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...