FCSB – Dinamo 2-1: Unde au greșit Reghecampf și Contra

FCSB – Dinamo s-a încheiat 2-1, dar câteva decizii ale celor doi antrenori, Contra și Reghecampf, au fost cel puțin ciudate pentru un om obișnuit, care vede fotbal aprope zilnic. Cum cei doi sunt speciali, probabil că au gândit ei ceva!

FCSB - Dinamo
Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Reghecampf și Contra s-au întrecut în a alcătui echipe de start care să îi saboteze. Deși orice formulă logică de prim „unsprezece” al FCSB-ului îi avea pe Jakolis mijlocaș dreapta și pe Fl. Tănase mijlocaș stânga, Reghe i-a folosit pe aceste posturi pe Enache și, respectiv, pe De Amorim. A fost ca o tentativă de sinucidere în direct.

Cei doi au fost, din nou, printre cei mai slabi fotbaliști de pe teren. Printre alte faze „de gâgă”, atât De Amorim, cât și Enache au ratat singuri cu portarul, de la câțiva metri de poartă. Norocul antrenorului FCSB a fost că mingea trimisă cu capul de Rivaldinho, în ultimul minut, a lovit bara, iar meciul s-a terminat 2-1.

Cosmin Contra a surprins și el neplăcut. Fără Palic și Bumba, nerefăcuți total, „Guriță” l-a folosit pe Mahlangu în locul lui Nistor, ca mijlocaș central, și un fundaș, pe Oliva, drept mijlocaș stânga. Urmarea: Dinamo nu a fost în stare să construiască mai nimic în prima repriză.

Ar fi și lucruri bune de scos în evidență după derby: 1. angajamentul fizic al ambelor echipe; 2. evoluția lui Denis Alibec; 3. impactul pozitiv avut de intrarea lui Patrick Petre asupra jocului lui Dinamo.

Înainte să cânte „Campionii! Campionii! Ole, ole, ole!”, Gigi Becali a dat o declarație învăluită în mister: „Am câștigat împotriva la 13 jucători!”. Ok, 11 de la Dinamo, plus arbitrul (așa cum a acuzat Becali) fac 12. Care să fi fost al 13-lea? Enache?

Vezi si...  Boxescu, omul-cauciuc al lui Burleanu, s-a antrenat pentru alegeri! Rupe tot!

Și Cosmin Contra a dat vina pe arbitru. Antrenorul a mai arătat cu degetul și spre cei doi suporteri dinamoviști care au invadat terenul în repriza secundă: „Eram pe val, egalasem. Au intrat cei doi, s-a întrerupt meciul câteva minute, și ne-am ieșit din ritm”!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ