Mutu a pierdut vestiarul. Reghe la Voluntari?

Mutu a pierdut vestiarul la FC Voluntari după ce le-a interzis fotbaliștilor să asculte manele în zi de meci. Mai mulți jucători vor să își depună memorii, dar se pot răzgândi dacă la gruparea ilfoveană va ajunge Laurențiu Reghecampf, un ambasador al acestui gen muzical.

Mutu
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Adrian Mutu și-a pus în cap fotbaliștii de la FC Voluntari, anunțând că nu vrea să audă manele în orele de dinaintea unui meci oficial.

„Fiecare încearcă să se concentreze cum îi este lui mai bine, cineva ascultă muzică, altcineva poate vrea să discute cu apropiaţii lui, şi tot aşa. La Voluntari se ascultă muzică la antrenamente, şi mie îmi place să aud, dar în ziua meciului fiecare cu căştile lui. Nu cred că jucătorul trebuie să se încarce cu o manea bună. Nu vreau să aud manele, sunt interzise!”, a declarat antrenorul la Telekomsport.

Potrivit unei știri difuzate de Taraf TV, aproximativ 20 de jucători sunt deciși să depună memorii la FRF, reclamând tratamente inumane din partea clubului. „Mulți dintre ei au rezistat neplătiți și 40 de luni la echipele pe unde au mai fost, dar peste așa ceva nu pot trece. Mutu a pierdut vestiarul”, a spus un impresar de artiști.

Imediat după ce interdicția a intrat în vigoare, la porțile bazei sportive din Voluntari au fost organizate controale draconice pentru ca sportivii să nu intre cu dispozitive de pe care pot fi ascultate manele. Într-o singură zi au fost confiscate 30 de telefoane deștepte, 10 DVD Playere, 4 tablete și un dublu radio casetofon ca acelea purtate pe umăr de riveranii din Bronx.

Un fotbalist a vrut să strecoare un manelist în cantonament!

Meciul cu Juventus București a fost precedat de un scandal monstru. Un fotbalist ingenios a vrut să strecoare un manelist în cantonament, dar cântărețul a fost dibuit la timp de unul dintre secunzii „Briliantului”: „Ne-a spus că este un scouter din Superliga indiană și am mușcat-o, dar am intrat în vorbă cu el și l-am remarcat spunând că echipa nu are adversari, ci dușmani”.

Fotbaliștii lui Voluntari consideră că pornesc cu un handicap major în fața echipei din Colentina, din moment ce echipierii lui Juve se pot încărca energetic cu manele înaintea confruntării din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I.

Singura mutare care poate împiedica dezintegrarea echipei din vecinătarea Capitalei este aducerea lui Laurențiu Reghecampf, tehnician care a făcut minuni la Steaua folosind terapia prin manele. De altfel, se spune că Reghe nu s-a dus în Emirate pentru bani, ci pentru că în această țară până și din cămilele de pluș se aud manele, când le strângi în mână.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...