Un oficial LaLiga vine la cursurile Sports Business Academy

Un oficial LaLiga va fi lector la cursurile Sports Business Academy în această toamnă. Cu o vastă experiență în televiziune, cluburi de fotbal și organisme de conducere, Roger Brosel supraveghează zona de management a drepturilor primei divizii spaniole.

un reprezentant

Roger Brosel este un profesionist cu peste 18 ani de experiență în transmisiuni live, programming și mass-media. A lucrat la beIN Sports, TV3, Gol TV (în televiziune), la Manchester City FC, dar și în organismul de conducere al LaLiga.

Cei care se vor înscrie anul acesta la cursurile SBA vor avea ocazia să îi pună întrebări unui adevărat profesionist, care și-a desfășurat activitatea pe 4 continente. Brosel s-a ocupat în principal de domeniile  de expertiză în zona de conținut sportiv, strategie și producție TV, având un background tech foarte solid.

În prezent, el supraveghează zona de management a drepturilor LaLiga, crearea și livrarea de conținut pentru deținătorii de drepturi și organismele de conducere.

Narcisa Lecușanu, printre lectori

Printre lectorii de la cursurile organizate de Sports Business Academy se mai numără și Narcisa Lecușanu, vicecampioană mondială la handbal cu naționala României în 1995 și finalistă a Ligii Campionilor în 2010. În prezent, ea este membră în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF).

Cursurile Sports Business Academy sunt programate a avea loc între 19 octombrie si 7 decembrie 2022 și se află la cea de-a 8-a ediție.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...