Transfer de ultimă oră: Talpan îi ia locul lui Ilie Dobre la Radio România Actualități!

Transfer de ultimă oră al Armatei Române: colonelul Florin Talpan îi va lua locul la Radio România Actualități celebrului comentator sportiv Ilie Dobre, care a emigrat în Insulele Virgine, unde va striga gol pe plajă în fiecare zi, de la 5 la 2 după amiaza.

Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După ce a fost surprins urlând „Gooooolll” în noapte, îmbrăcat în pijamalele MApN, la reușita lui Andrei Cristea, viața lui Florin Talpan s-a schimbat radical. A primit mii de mesaje pe telefon, pe facebook, pe ușa de la bloc și pe mașina proprietate personală.

Toată lumea i-a cerut juristului să își schimbe meseria și să meargă la Radio, pentru a comenta meciurile celor de la FCSB.

Talpan nu a luat tocmai în serios aceste mesaje, dar conducerea Radioului național a marșat imediat la idee, mai ales că Ilie Dobre, cel mai recordman crainic sportiv din istoria lumii își dăduse demisia după ce i-a fost tăiată legătura în direct, de două ori la rând, chiar când începuse să strige „Goooooooooooooooolllll” la meciuri din campionatul de amatori, faza pe cartier.

Preluare Sport.ro de pe youtube Steaua liberă cu momentul în care Talpan a strigat „GOOOOOOOOLLLL” la reușita lui Andrei Cristea

Printr-un ordin special al ministrului Apărării Naționale, care ascultase și el de câteva ori intervenția în direct a subalternului său la postul Steaua Liberă, colonelul Florin Talpan a fost trecut imediat în rezervă și i s-a aprobat transferul la Radio România, secția sport.

Talpan și-a luat catrafusele și s-a prezentat la noul loc de muncă, unde a intrat în forță: a promis că va da în judecată toate radiourile particulare din țară, pe motive numai de el știute deocamdată.

Vezi și:   Nu i-au bătut nici pe prietenii de la Botoșani! FCSB, o singură victorie în 9 meciuri!

Exersează în baie!

Vecinii juristului au declarat, sub protecția anonimatului, că acesta a fost auzit acum câteva minute exersând în baie, cu o tonalitate chiar mai ridicată decât cea de aseară, cuvântul magic la care Iliuță Dobre este expert.

Ultima informație spune că Talpan va avea emisiunea lui la Radio, iar primul invitat este chiar Helmut Duckdam, pe care fostul jurist, actualul comentator, l-a dat în judecată, cerându-i să-și schimbe numele!

Procesul e pe rol!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...