Petrolul – Steaua, fără portari? Live text din fotoliu!

Petrolul – Steaua văzut dincolo de orgolii, cu un mare smiley la centrul terenului. Avem un fotbal plin de haz, haideți să ne distrăm!

Petrolul

Știm, e greu să zâmbești și să gândești cu mintea limpede atunci când echipa ta joacă un meci important. Sângele clocotește, inima bate mai tare decât într-o zi obișnuită, nimic nu mai e logic, rațional. Dar, dacă stai pe fotoliu privind la televizor și, printre picături, îți arunci privirile și pe sportescu, poate reușești să mai ieși din tensiune.
Iar cei care nu sunteți petroliști sau steliști puteți zâmbi alături de noi și chiar participa la jocul nostru interactiv. Steaua n-a marcat niciun gol în ultimele două partide oficiale, Petrolul se chinuie și ea să înscrie. Să le dăm mai multe mingi? Sau să bage fiecare câte 4-5 atacanți? Mai e și varianta ca ambele să joace fără portari! Pe care o preferați?
Așadar, un altfel de live text la Petrolul – Steaua, un live text relaxat și plin de poante, sperăm noi cât mai inspirate. Vă așteptăm aici și pe facebook de la ora 21:00.

O oră înainte de meci. Blătescu a aflat prima știre bombă: De acum pățit, Gigi Becali a transmis că în această seară echipa sa nu va face schimb de teren la pauză!

Colaboratorul nostru Viorel Vio are și el o știre tare: Dacă la pauză va fi 0-0, în repriza a doua se vor lua în considerare și golurile turcești!

40 de minute până la primul fluier. Blătescu a aflat de ce nu joacă Guilherme: a căzut testul de limbă!!! Gâlcă l-a pus să traducă în portugheză vorba românească „lup deghizat în blană de oaie”.

Blătescu, în exclusivitate: Șoc TV în semifinalele Cupei! Încleștarea Petrolul – Steaua va fi preluată și de postul Hora TV, în cadrul emisiunii de analiză literară „Balade vs povești românești. Astăzi: controversata capră cu trei iezi contra guralivei Miorița”

O jumătate de oră până la meci: Reprezentanții echipelor semifinaliste au votat, cu o decizie de trei contra unu, ca denumirea competiției să fie modificată în Cupa Insolvenței.

Blătescu a dat o raită pe lângă stadionul din Ploiești: Zvonul că patronul lui Șahtior, Rinat Ahmetov, vrea să investească la Petrolul a dus la o apreciere semnificativă a rublei în fața caselor de schimb valutar prahovene.

20 de minute până la primul fluier. Reporterul frenetic Blătescu, în acțiune: Incidente înainte de meci!  Suporteri stelisti purtând tricouri roș-albastre inscripționate cu numele lui Gabi Tamaș au spart cu picioarele mai multe uși termopane la intrarea în câteva blocuri din Ploiești.

Declarație-șoc a lui Dodel Tănase, smulsă de Blătescu la încălzire: „Îmi va fi greu să joc din punct de vedere sentimental. Am făcut junioratul la Ploiești. Sau Pitești? Cam așa ceva… „.

10 minute până începe jocul: Blătescu l-a auzit pe Varela vorbind de unul singur: „Voi sta tot meciul cu fața spre poarta noastră. Am văzut ce-a pățit Galamaz pe terenul ăsta!”

A început meciul și Blătescu are din nou o știre-bombă. El a aflat că steliștii pregătesc o surpriză de proporții în repriza a doua: Argăseală s-a antrenat cot la cot cu mijlocașii în această săptămână și am putea să îl vedem pe teren dacă unul dintre tușieri nu dă satisfacție!

Minutul 15: Gâlcă se gândește să îl bage în teren pe Filip în locul lui Țucudean, pentru a forța victoria.

La faza golului petrolist, Râpă îi studia coafura lui Tchite, cică vrea să-și schimbe meseria: se face frizer.

În lipsă de preocupări, Tănase îl intreabă pe Marinescu -„Luciene, tu cum vezi echipamentul meu? Roșu cu albastru sau alb cu auriu?!”

Pauză. Iese Țucudean, oricum el dă un gol la 10 meciuri, mai are de așteptat.

La vestiare, Bourceanu a împărțit tuturor jucătorilor cărți de vizită pe care scrie: „Iau comenzi pentru geci de blugi și aur turcesc. Rog seriozitate!”

La banii lui, Țucudean joacă fotbal de plăcere! Oare el o fi închiriat „Ilie Oană” pentru două ore, să facă un fotbal cu băieții!?

Gata, intră Tamaș în locul lui Rusescu. Meciul e rezolvat pentru Steaua! Cum? A ieșit Papp? Ce greșeală face Gâlcă!

Râpă are nevoie de un transplant de picior drept.

Min. 60 – În fața televizorului, Reghe a intensificat gurițele de apică – o guriță la două secunde!

Râpă încă nu știe la ce echipă joacă, Steaua sau fcsb.

În lipsă de soluții, Steaua îl relegitimează pe Mihai Costea și îl curtează pe Adrian Cristea.

De fapt, asta a fost surpriza lui Gâlcă: gol în minutul 94. Iată că i-a ieșit!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...