SMURD pentru Dinamo: Mulțescu – principal, Arafat – director tehnic

SMURD pentru Dinamo: Gigi Mulțescu ar putea fi numit antrenor principal, în locul lui Mihalcea. Cunoscut pentru talentul din trecut de a resuscita echipele, Mulțescu poate veni la pachet cu directorul tehnic Raed Arafat și cu măsuri de distanțare față de fanii microbiști.

smurd
Credit foto: sportpictures.eu

Dinamo a ajuns la șase înfrângeri consecutive în Liga I, dintre care patru poartă semnătura lui Adrian Mihalcea. Potrivit gsp.ro, șefii se gândesc să îl schimbe pe acesta cu Gigi Mulțescu, cel supranumit SMURD pentru că, acum ceva ani, se pricepea să resusciteze echipele.

Dar „nea Gigi” și-a pierdut îndemânarea și are nevoie de puțin ajutor, iar la ce se întâmplă la Dinamo nu ne-ar mira ca director tehnic să fie numit chiar Raed Arafat, organizatorul SMURD-ului.

SMURD și Arafat, în stare de alertă

„Trebuie să luăm măsuri, am văzut câteva episoade inadmisibile în ultimele meciuri, jucătorii parcă dorm, ei trebuie să fie continuu în stare de alertă, pentru că nu știi niciodată când te atacă adversarul și pe unde. Avem fotbaliști talentați, dar asimptomatici. Doar Nistor avea simptome de fotbalist, dar a fost izolat la Craiova. Voi cere conducerii administrative ca spectatorii să nu se apropie la mai puțin de 10 km de fotbaliști, pentru că sunt microbiști, deci au microbul în sânge”, ar putea spune Arafat la prima conferință de presă.

Până atunci, Mihalcea și elevii săi mai au timp să scoată perle pe gură. „Văd o schimbare de la meci la meci”, a dezvăluit antrenorul după jocul cu Viitorul (0-1). Declarația i-a mirat pe mulți. „Este un management prost, nu ne putem ascunde. Nu știu exact despre ce vorbește Adi, avem voie să facem cinci schimbări, nu una”, ar fi reacționat, dar nu a făcut-o, Ionel Dănciulescu. Acesta din urmă și-a asigurat alți câțiva ani de umilințe semnând prelungirea contractului cu Dinamo.

Vezi și:   Sport la tv. Ce competiții vedem la televiziunile din România în 2020

Și mai interesantă a fost afirmația lui Răuță, tot după înfrângerea de la Ovidiu: „De la meciul viitor, nu vom mai pierde până la sfârşit nicio partidă”. Pariorii cer ca mijlocașul să fie testat cu detectorul de minciuni, pentru că x2 la Clinceni – Dinamo are o cotă bună.

Negoiță vinde gogoși

În fine, s-au terminat filmările pentru cea mai recentă reclamă la un site de comerț online. Ionuț Negoiță iese din scara blocului cu o cutie la subsoară, pe care scrie „Preț 1 RON”. Întâlnește un vecin.

„Unde te duci, vecine?”
„Mă duc la talcioc, ca să vând clubul”, răspunde Negoiță.
„Păi unde e clubul?”
„Uite, în cutia asta”
„Pot să-l văd și eu?”
Negoiță scoate o cheiță din buzunar și deschide cutia.
„Vecine, vezi că ai greșit cufărul, aici sunt numai gogoși”…

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...