Ştirile zilei (II): Rapid dă toţi jucătorii afară!

Aşa cum am promis, revenim cu ştirile zilei din sport. Astăzi, noutăţi incendiare din Gazewa Sporturilor şi din Lacort.ro.

Valerii Moraru

Ştirile zilei sunt ca de obicei extraordinare şi nemaiîntâlnite, ca şi cele de ieri: Rapid dă toţi jucătorii afară pentru a scăpa de insolvenţă! Rămâne doar Dinu Gheorghe. Nu rataţi veştile de la Petrolul şi Steaua!

Categoria “O, ce veste!”

GaZewa Sporturilor: Patronul Valeri Moraru are veşti excelente pentru fanii Rapidului!

După ce că au rămas în 7 jucători (din care doar trei știu handbal – portarii + Pancu), nenea Moraru are vești excelente: Ieşim din insolvenţă pînă în vară! Poate dacă-i dați pe toți afară, nene Morarule, dar nici așa nu iese la socoteală salariul președintelui Dinu Vamă.

Explicație: Gazetei îi este rușine să facă mișto de noua siglă a FCSB (și până la urmă îi înțelegem, căci și nouă ne este), așa încât face mișto de adversarul tradițional al fostei Stele, adică Valeri Moraru. Bravo, măi băieți, v-ați prins și voi că moldovenii ăștia sunt un fel de islamiști pe rit vechi. Je suis Gazeta!

Lacort.ro (asta cică-i televiziune, doar ca ei n-au aflat încă) – ANUNȚ de ultimă oră făcut de un om din interior!

Băieții de la lacort.ro au oameni în interior. Ring a bell? În conjunctura actuală, e mare lucru să ai un om în interior. Dacă mai pui la socoteală că-l cheamă Răchită (bă, cât de tâmpit să fii să-ți deconspiri omul din interior?!) și că  fix două știri mai sus v-am zis cât de bine o duce Petrolul cu Mircea Rednic, mai că-mi vine să plâng. Să plâng de fericire că existați, desigur.

Explicație: cei de la lacort.ro sunt niște vizionari. Ei sunt primii care au înțeles că numirea lui Rednic la Petrolul este similară cu insolvența.

Categoria “Breaking news”

Imagini fabuloase de la plecarea Stelei. Ce s-a întâmplat cu stema de pe autocar şi care e noul nume al echipei.

Dacă n-ați râs deja din titlu, vă povestim noi, sec și la obiect: n-a fost nimic fabulos, stema era acoperită, iar noul nume al echipei nu-l știe nici măcar Gâlcă. Și nu, nu e FCSB, pufoșilor.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Sursa foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...