Radu Banciu, în Cartea Recordurilor: a depășit planul la jigniri

Radu Banciu intră în Cartea Recordurilor: a jignit peste 1000 de sportivi și are o listă pregătită cu încă 1000! Nu au scăpat nici Nadia, Hagi și Năstase!

Radu Banciu
Credit foto: gsp.ro

Locul 1 în clasamentul WTA a băgat-o pe Simona Halep în gura lupului Radu Banciu: „Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic (…). Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. Nu vorbim despre un sportiv ieşit din comun. (…) Ea nu este vreun om remarcabil din punct de vedere sportiv. Nu are mental de divă (…). Simona Halep nu are cultura tenisului”, a spus, fără răutate, din cocina lui de labe1 TV, ilustrul așa-zis om de televiziune.

Simona e o clientă mai veche a lui Banciu, care a ajuns ieri la 1000 de sportivi jigniți în prodigioasa-i carieră de televiziune, stârnind poftele celor care editează Cartea Recordurilor și care vor să-i strivească mutra între coperți.

Azi-noapte, tremurând de furie din cauza accentului circumflex care îi căzuse de pe chelie pe picior și îl rănise în amorul propriu, Banciu a început să vorbească singur acasă, ca televizorul. Starea i s-a agravat când a descoperit că rătăcise o telegramă de felicitare primită de la un băștinaș din Guineea-Bissau, pe care o citea cu plăcere înainte de culcare, încă de la vârsta de trei ani.

Un vecin cu reflexe securistoide l-a înregistrat prin mijloace specifice și ne-a trimis fișierul la redacție.

După ce s-a jignit singur minute în șir, acest Robespierre al televiziunii și-a început tirada, pe care a dus-o cu înflăcărare până spre dimineață, când, distras de primul tramvai care trecea prin fața blocului în care locuiește, a adormit grohăind.

Iată câteva bancisme, era să zic porcisme, pe care le-am descoperit în înregistrarea binevoitorului vecin:

Nadia Comăneci, o sportivă de nota 6 spre 7. A avut noroc la Montreal. Lumea gimnasticii era în căutare de eroi. Vorbim tot timpul de asta de parcă ar fi fost cine știe ce izbândă. Nu a fost nimic! A fost doar o conjunctură favorabilă, un fals! Pe bârna aia pot să mă dau și eu cu sania! Ca să nu mai vorbim de relația cu Nicu Ceaușescu!

Ilie Năstase și Ion Țiriac au profitat că pe timpul lor se juca altfel de tenis. Nu ar fi fost în primii 500 în zilele noastre. Dovadă că au ajuns niște bătrâni obosiți.

Messi este un jucător mediocru. Șansa lui a fost că l-au îndopat cu medicamente când era copil! Nu vedeți ce privire tâmpă are?

Ronaldo e doar un produs de marketing, imaginea fotbalistului macho. După ce va trece de 39 de ani, nu îl va mai vrea nicio echipă. Va ajunge un ratat vânzător de gel.

Hagi, într-adevăr, a fost strălucitor, dar numai în câteva faze. Ia faceți un rezumat cu cele mai frumoase goluri. Nu durează mai mult de un minut. Eu fac în fiecare zi emisiunea asta, și o fac extraordinar. El juca o dată pe săptămână. Și l-ați auzit cum vorbește? Păi dacă eram eu căpitanul naționalei, făceam spectacol! Nu îl mai regreta nimeni pe Hagi. Despre ce vorbim aici?

Lăcătuș a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști din istorie, poate mai slab ca Gabriel Enache sau William de Amorim. Dacă nu venea la Steaua, nu auzea nimeni de el. Poate doar că rupea picioare prin Divizia C.

Pe Duckadam l-a lovit mingea în finala de la Sevilia. Voiau ăia să i-o dea în moacă, să-i radă mustața aia de prost gust! S-a aruncat și el la întâmplare, în dreapta de trei ori și o dată în stânga, doar nu era să stea pe centrul porții.

Gabriela Szabo alerga greșit, punea picioarele aiurea, n-ați văzut ce bețe avea? În mod normal, nici nu trebuia să fie acceptată la concursuri. Suntem o nație de trișori.

Tiger Woods, un țăran… dă cu crosa ca și cum ar da cu sapa. Nu are pic de stil

Ivan Patzaichin a fost lăsat să câștige, pentru că li s-a făcut milă ălora de pagaia lui ruptă. Suntem un popor de milogi. Dacă ar avea puțină onoare, ar lua singur un ciocan și ar dărâma statuia pe care i-au ridicat-o în fața stadionului Dinamo.

Aproape incredibil. Pe înregistrare se aud, la final, și niște guițături. Vecinul bagă mâna-n foc că Banciu nu are ca animal de companie un porc. Noi nu băgăm mâna în foc că înregistrarea e autentică. Știți cum sunt securiștii, umblă și cu făcături.

Acest articiol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește pe SPORTescu și de ce trece Alibec prin cea mai proastă perioadă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

5 COMENTARII

  1. De multă vreme am dorit să se găsească cineva să-i dea în ,, bot ,, acestui infatuat de …. radu banciu …. Mă uit din când în când la emisiunea lui , atunci când sunt supărat pe ceva anume , ca să am pe cine înjura . Apoi , după ce precizează de câteva ori că e cel mai bun JURNALIST din țară , că trebuia să fie numit CONSUL în Marsilia , îl mai înjur de câteva ori , și schimb postul . Nu știu cum se face , dar mereu ne aduce aminte cu numirea lui în calitate de CONSUL , fără a uita să spună cât de bun ar fi fost el în această funcție criticându-i și jignindu-i pe cei care sunt în aceste posturi . Curios , mai mereu citește ilustrate , primite de la diverse persoane din toată lumea , care își încep mesajul cu apelativul ,, domnule consul ,, . Din nou precizez : de multă vreme așteptam un așa articol . VĂ MULȚUMESC .

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...