Marian Drăgulescu, pe terenul de baschet la ultimul turneu Sport Arena Streetball

Marian Drăgulescu, apariție surprinzătoare pe terenul de baschet la ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de finala din septembrie.

Micuțul gimnast Marian Drăgulescu s-a aflat printre giganți! Pe terenul de baschet, acolo unde marele sportiv a fost prezent în weekend la circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball.

Mare pasionat de baschet, Marian Drăgulescu a evoluat într-un meci demonstrativ și,  de asemenea, i-a asistat pe tinerii atleți ucraineni Danylo Holienkov și Viktor Tereschenkov, care au făcut spectacol în concursul de slam-dunk.

„Mă simt ca peștele în apă când sunt pe un teren sau într-o sală de sport. Baschetul 3×3 este foarte spectaculos, necesită multă îndemânare, multă viteză și astăzi am avut nevoie de câteva minute bune de încălzire până să nimeresc coșul”, a declarat amuzat multiplul campion mondial.

Peste 500 de jucători!

Timp de trei zile, de vineri, 12 august, până duminică, 14 august, peste 500 de jucători au evoluat în turneul disputat pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Câștigătoarele categoriilor de elită la evenimentul cofinanțat de Primăria Sectorului 6 prin programul Sport și Sănătate 2022 au fost Știința București la open masculin și Agro Squad la open feminin.

Pentru Știința București este primul succes din acest sezon, bucureștenii reușind să oprească supremația celor de la Athletic Constanța, după ce i-au depășit pe marii rivali în semifinale, scor 20-18.

Conduși de Robert Nanu, ales Tissot MVP la finalul turneului, cei de la Știința au trecut lejer în finală de Politehnica Iași, scor 21-9.

Agro Squad a reușit la feminin cel de-al doilea succes din acest sezon după un turneu fără înfrângere. Mihaela Panait, la prima prezență în turneele Sport Arena Streetball în 2022, a marcat în total 26 de puncte în cele patru meciuri pentru echipa sa, fiind desemnată cea mai bună jucătoare a turneului.

Vezi și:   Simona, revenire de senzație și semifinală la Toronto!

Categorie dedicată copiilor din centrele de plasament

Pe lângă cele 12 categorii de vârstă, între sub 10 ani și plus 35, în cadrul evenimentului a fost organizată și o categorie specială, SCORE, dedicată copiilor din centrele de plasament ale Sectorului 6.

Acțiunea a adus o continuitate Proiectului SCORE – Sport în Comunitate: Onoare, Respect și Educație, derulat de către ACS Sport Promotion și Sport Arena Streetball în 2021, prin care copiii din centrele de plasament din București au desfășurat activități fizice și educative prin intermediul baschetului 3×3.

Atât jucătorii cât și spectatorii s-au putut duela și în turnee de baschet pe consolă, care au fost organizate cu sprijinul secției de eSports a clubului universitar ASE București.

La categoria Open masculin a fost prezent în competiție și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, care s-a înscris alături de prietenii săi cu echipa #westsideisthebestside, ajungând până în faza optimilor de finală.

Acesta a fost ultimul turneu din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie.

Circuitul Sport Arena Streetball 2022 este susținut de Mastercard, Nike, Tissot, Horizon, Alexandrion Group, Azuga, Federația Română de Baschet, Ideal Board Games și Red Bull, iar radio-ul oficial al competiției este Kiss FM.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...