Huțupan, Rică Răducanu și Drăgulescu au oferit „Mingi pentru suporteri”

Huțupan, Rică Răducanu și Drăgulescu au oferit „Mingi pentru suporteri”, în adrul acțiunii organizate de Alexandrion Group pe litoralul românesc.
hutupan
Credit foto: Adrian Troscenco / Promotor
În fiecare week-end din acest sezon estival, deci și week-end-ul trecut, românii aflați la mare au primit din partea Alexandrion mingi cu care vor putea să facă sport în această vară pe plajele de pe litoralul românesc.
Luminița Hutupan, fosta portăriță a naționalei de handbal a României și câștigătoare de Liga Campionilor, Rică Răducanu, fost portar la Rapid și la naționala de fotbal, și campionul de gimnastică Marian Drăgulescu au oferit mingi din partea Alexandrion Group pe coasta Mării Negre.

Acțiunea „mingi pentru suporteri” a avut succes și în 2021

Acțiunea „Mingi pentru suporteri”, care a avut mare succes și anul trecut, va continua pe parcursul întregului sezon estival.
Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...