22 de sportivi premiati la Gala Trofeelor Alexandrion

Cea de-a doua ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, organizată de Fundația Alexandrion, la Radisson Blu pe 8 februarie, a premiat performanța în sport. Scrima, canotajul, gimnastica, tenisul de masă, judo-ul, handbalul și luptele au fost în atenție de această dată

Gala Trofeelor Alexandrion
credit foto: Fundatia Alexandrion

Am văzut oameni de sport, sportivi bucuroși că există un astfel de eveniment și, cu toții, foarte recunoscători organizatorului care are un cuvânt important de spus în susținerea performanței românești.

Trebuie să spun, insă, că am văzut și păreri de rău, Marian Drăgulescu spunea foarte simplu, dar profund: „Îmi pare că Ministerul Tineretului și Sportului nu ne apreciază„, se referea la un eveniment similar, nimic mai mult!

Iată premianții:

Componentele bărcii 8+1 a României la canotaj, care au cucerit bronz la JO 2016;
La înmânarea premiului au fost prezente Roxana Cogianu și Andreea Boghian, celelalte tricolore fiind plecate în pregătiri;

Alexandru Bologa (judo) – medalie de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio;

Gala Trofeelor Alexandrion - Alexandru Bologa - judo
credit foto: Fundatia Alexandrion

Daniela Dodean (tenis de masă) – Campioană Europeană la dublu mixt, bronz la dublu;

Marian Drăgulescu (gimnastică) – două medalii de argint la CE;

– Perechea Horia Tecău/Florin Mergea (tenis) – vicecampioni JO;

Cătălina Ponor (gimnastică) – două medalii de bronz la CE;

Eliza Samara (tenis de masă) – bronz la simplu și la dublu cu Daniela Dodean, obținut la CE;

Componentele echipei feminine de spadă, Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Popescu și Loredana Dinu – aur la JO și vicecampioană europeană:

Albert Saritov (lupte) bronz JO 2016;

Oana Manea (handbal CSM București) – câștigătoare a Ligii Campionilor.

Citeste si...  Atuurile Simonei: agresivă, serviciu bun, puține erori

Trofeele Alexandrion fac parte din strategia Fundaţiei de a sprijini excelenţa şi performanţa sportivă. Apoi reprezintă și ocazia potrivită de a atrage atenţia asupra necesităților din acest domeniu atât de galonat. Alexandrion Grup a fost este și va fi în continuare alături de campioni”, a declarat Nawaf Salmeh, președinte și fondator al Alexandrion Grup.

Printre alte surprize ale serii, gazda ne-a încântat și cu două inserții muzicale. Antonia și băieții de la Carla’s Dreams au fost bucuroși să fie alături de sportivii noștri.

Fundaţia Alexandrion şi Alexandrion Grup România susţin activ cinci echipe de fotbal (Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj), dar și rugby-ul, boxul, golful, tenisul, polo, ciclismul sau handbalul se află pe lista sporturilor în care se implică.

Un alt succes al sportului românesc: Viitorul lui Hagi, printre numele mari ale Europei

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul:
- lasă un comentariu mai jos sau intră în Comunitatea SPORTescu de aici, iar dacă exista un subiect care te-ar interesa mai mult te rugăm să ni-l comunici pe adresa redactiei;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și link către această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...