Jurnalul lui Mircea Rednic – note către sine, ianuarie 2015

Sportescu.ro a intrat în posesia câtorva file ale jurnalului ţinut de Mircea Rednic, noul antrenor al Petrolulului.

rednic

Am aflat din Jurnalul lui Mircea Rednic care sunt primele acţiuni ale antrenorului de la Petrolul pentru bunul mers al echipei, dar mai ales pentru bunul său mers. Vedeţi mai jos ce scrie Puriul în jurnalul său.

Breaking the news!

Mai de nou la noi în redacție (vorba vine redacție, dar mă dau și eu mare) se poartă o adevărată bătălie pe subiecte. Cine scrie despre Tamaș? Dar despre Mitică? Până să obții aprobarea, iaca, s-a și scris. Mogulul împarte subiectele pe ochi frumoși, ca în orice trust care se respectă. Mie mi l-a dat azi pe Rednic. Care Rednic?, am întrebat eu cu ochii încețoșați. S-a uitat la mine cu o privire vag-moralizatoare și m-a executat cu un gest scurt din degete, cam cum (dacă-mi permiteți comparația) i-au executat arabii pe băieții de la Charlie, numa’ că la noi a fost cu sânge. Virtual, desigur. Mi-a fost clar, ca să-ți mulțumești Mogulul există o singură soluție: sparge știrea despre Rednic!

  • Informat presa că am refuzat oferte de la Real Madrid, Mancester ăia, Rapid Viena și Dinamo Zagreb (că era ofertă la pachet). De sunat Tolontan, ăla pune DNA-ul pe toți botul la orice. De ofertele din Belgia nu mai zic, că până și Adi Cristea știe cât de respectat eram la Lancaran Liege.
  • Mâine, conferință de presat: – să nu uit să zic că Clarisa e bună, bunăciune, frumoasă și că iubesc petrolul, aurul și ardelenii, ploieștenii de două ori.
  • De sunat Adi Cristea, Bianca. Să nu uit să zic ce bună e Clarisa, că poate îl conving și pe Victor Slav să joace vârf “împins”.
  • Petrolul (rafinat) nu se refuză, indiferent de cât de ieftin a ajuns! (asta o știu de la Dobrin, nici el nu refuza nimic dublu-rafinat, hăhăhă).
  • Vreau să ofer spectacol! Îi cânt lui mititelu de Dan pe stadion “ce bine-mi pare că ai luat țeapă!”
  • De sunat nea Mircea să-l întreb de tactică. Sau mai bine nu, că costă mult telefonul în Ucraina și oricum în amicale nu contează tactica.
  • De declarat la Lipovan în emisiune că dacă câștig campionatul stau cu Capră până vine o ofertă de la Andărleht. De fapt plec oricând dacă mă sună Liers, Lierse, sau cum s-o zice.
  • De întrebat nea Sandu dacă e bine să-l iau pe Valentin Sinescu secund. Da’io cred că e bine, că are nume de peluză rapidistă și asta dă bine la toți băieții și fetele din Ploiești.
  • De dat afară portarii. Trebuie să-mi știe de frică! Și oricum toată lumea vrea să jucăm 4-4-2, nici măcar la Răzvan n-am auzit să joace 1-4-4-2.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Sursa foto: fotomontaj sportescu.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...