Întoarcere fabuloasă a Jaquelinei Cristian cu Krejcikova la Madrid

Întoarcere fabuloasă a Jaquelinei Cristian cu Barbora Krejcikova la Madrid, 2-6, 6-0, 6-2, și calificare în turul 3. Cehoaica este campioana din 2021 de la Roland Garros.

Venită din calificări, Jaqueline Cristian (25 ani, 73 WTA) s-a impus în faţa Barborei Krejcikova (Cehia, 27 WTA), după două ore şi 6 minute de joc.

Dominată net în primul set, câștigat de Krejcikova cu 6-2, Cristian și-a revenit fantastic în următorul. La 3-0 în startul setului secund, Jaqueline a avut nevoie de intervenția medicului pentru câteva probleme la ochi, dar și-a revenit rapid și a încheiat cu un 6-0 uluitor, deși adversara i-a oferit o replica destul de bună.

În „decisiv”, Jaqueline şi-a continuat evoluţia excelentă. De la scorul de 2-2, sportiva de 25 de ani a luat meciul pe cont propriu, câștigând cu 6-2, după ce a obținut patru game-uri consecutive!

Astfel, partida s-a terminat cu succesul clar al româncei, care, după un început mai greu în primul act, pur și simplu a zburdat pe teren în următoarele două seturi, pe care le-a câștigat de o manieră entuziasmantă, 6-0, 6-2.

Krejcikova câștigase primul meci direct

A fost a doua întâlnire dintre cele dou, după ce Krejcikova se impusese în singurul meci anterior, 6-1, 7-5, în ianuarie 2022, în optimi la Sydney.

În faza următoare, Jaqueline Cristian o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Danielle Collins (SUA, 15 WTA) şi Olga Danilovic (Serbia, 122 WTA).

În calificări la Mutua Madrid Open, Jaqueline a reușit să le învingă pe McCartney Kessler (SUA) și Daria Saville (Australia), pentru ca, mai apoi, în primul tur al competiției, să treacpă și de Magdalena Frech  (Polonia, 51 WTA), după o serie fabuloasă, de 11 game-uri câștigate consecutiv.

Vezi și:   Fabuloasa poveste a Luminiței Huțupan Dinu! A plecat dintr-o familie cu șase copii și a ajuns cel mai bun portar al lumii!

Mutua Madrid Open, turneu de categorie WTA 1000, este dotat cu premii totale în valoare de 7.679.965 de euro.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...