Cucerim medalii cu sabia în mână! Casian Cîdu, argint la Europenele de cadeți

Cucerim medalii cu sabia în mână! Casian Cîdu, argint la Europenele de cadeți (proba de sabie) care se desfășoară la Tallinn, Estonia.

cucerim

În finală, Casian Cîdu a fost învins de maghiarul Oszkar Vajda cu scorul de 15-11, la capătul unei dispute în care sportivul român a condus, la un moment dat, cu 11-6. Oszkar Vajda a revenit însă şi a dat 9 tuşe consecutive, cucerind astfel titlul european la cadeți.

„Medalie de argint pentru Casian Cîdu! Sabrerul român e vicecampion european de cadeți. Felicitari, Casi! Felicitari antrenorului Ciprian Gălățanu!”, a transmis Federația Română de Scrimă pe pagina sa oficială de Facebook.

Casian s-a calificat în finală după ce a trecut în penultimul act al competiției de Enes Talher Kalender (Turcia), cu 15-10.

Casian Cîdu este legitimat la CS Dinamo

Originar din Iaşi, Casian Cîdu este legitimat de anul trecut la CS Dinamo și se pregătește alături de antrenorul Ciprian Gălăţanu la centrul olimpic de la Braşov.

Cîdu a adus a treia medalie pentru România la Campionatele Europene de Juniori și Cadeți de la Tallinn, după argintul cucerit de Amalia Covaliu și bronzul obținut de Anastasia Fusea. Toate cele trei medalii au fost câştigate la sabie.

Sursa foto: Federația Română de Scrimă (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...