Bianca Costea, campioană mondială de juniori la 50 m liber. Vlad Stancu, bronz la 1.500 metri liber

Bianca Costea este noua campioană mondială de juniori la 50 m liber. Vlad Stancu a luat bronzul la 1.500 metri liber. 

bianca costea

În proba de 50 metri liber de la Campionatul Mondial de nataţie pentru juniori de la Lima, Bianca Costea a terminat prima, în 25,35 s.

„Încheiere splendidă pentru delegația României la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. În finala probei de 50 m liber feminin, Bianca Costea a făcut o cursă formidabilă și a cucerit medalia de aur.”, a notat după acest nou succes, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

A treia medalie pentru Vlad Stancu

De asemenea, în finala probei de 1.500 m liber de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, Vlad Stancu a cucerit medalia de bronz, cu timpul de 15:17.97.
Este a treia medalie pentru sportivul pregătit de Iulia Becheru, după argintul de la 400 m liber şi bronzul de la 800 m liber.
Sursa foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...