TOP 3 scuze și TOP 5 sfaturi la pariuri sportive

Top 3 scuze ale pariorilor și Top 5 sfaturi pentru aceștia vă sunt prezentate în rândurile ce urmează. Voi ce scuză folosiți când pierdeți?

top 3

Potrivit unui articol postat pe site-ul comunității pariorilor online din România, 93% dintre cei care joacă la pariuri sportive sunt pe minus. Procentul se menține relativ constant an de an, întrucât aceștia nu fac nimic pentru a-și corecta greșelile făcute.

De obicei, un parior care tot pierde caută în primul rând scuze. Nu vrea să accepte că problema este la el, că nu se pricepe foarte bine la sportul care pariază sau că nu are răbdare să analizeze așa cum ar trebui meciul etc.

Fie că aveți prieteni pariori, fie că ați intrat pe diverse forumuri, poate că ați remarcat câteva scuze frecvente. Un Top 3 al acestora ar fi:

1. „Nu am fost inspirat!”

Sau, în altă variantă, „am avut o zi proastă”. Este adevărat, inspirația este decisivă în pariurile sportive, dar cine are un plan de joc bine conturat nu poate fi atât de neinspirat încât să piardă majoritatea biletelor pe care le pune. Nici pariorii profesioniști nu sunt mereu inspirați, sunt oameni normali. Totuși, ei fac profit.

2. „Am pierdut din cauza arbitrilor”

Sunt rare meciurile în care nu există greșeli de arbitraj. Se poate întâmpla ca acele greșeli să influențeze rezultatul final, situație în care toată vina pentru pierderea biletului este transferată de parior pe arbitri.  

3. „A fost blat!”

Când un meci se termină cu o surpriză mare, este mai ușor ca pariorul să spună „a fost blat”, decât să admită că ar fi putut anticipa respectivul rezultat dacă ar fi fost atent la toate detaliile. Un indiciu ar fi fost motivația: dacă o echipă puternică are meci important în cupele europene peste câteva zile, ea poate sacrifica un joc din campionatul intern, în compania unui adversar inferior valoric.

Vezi și:   Pericol: se întorc comuniştii!

Specialiștii consideră că acel procent de 97% s-ar micșora considerabil dacă pariorii ar fi mai atenți la ce și cum joacă. Există ghiduri de pariere online în care se găsește toată teoria necesară pentru ca cineva să se transforme din pierzător în învingător.

Iată și un Top 5 al sfaturilor date de pariorii cu experiență:

1. Fixați-vă un obiectiv de câștig realist în raport cu bugetul pentru pariuri sportive online

Dacă plecați de la un buget de 1.000 de lei, este relativ ușor să faceți un profit de 500 de lei. Invers, este mai greu, iar încercarea de a atinge o țintă foarte înaltă vă obligă să plasați pariuri riscante, pe cote mari. Ideea este să vă fixați mereu o țintă de profit realistă, plecând de la banii de care dispuneți.

2. Stabiliți-vă un buget zilnic pentru pariuri

Se poate să prindeți o zi proastă, așa cum am scris mai sus. Într-o asemenea zi apare tentația de a juca la recuperare, adică de a mări nejustificat miza. Se poate să pierdeți toți banii în numai câteva minute. Pentru a evita o astfel de situație, e bine să vă fixați un buget zilnic pentru pariuri. Dacă l-ați consumat, ieșiți de pe site. 

3. Jucați numai pariuri individuale

Cele mai mari șanse de câștig le au pariurile individuale. Un bilet cu o singură selecție, cu o cotă de 1.70, este mult mai sigur decât unul pe care aceeași cotă este obținută din două selecții. Pare paradoxal, dar nu este. Orice meci în plus reduce considerabil probabilitatea a avea profit.

4. Deschideți conturi la cât mai mulți operatori

Pe lângă faptul că puteți alege dintre mai multe opțiuni de pariere și puteți paria pe cele mai mari cote de pe piață, aveți acces și la ofertele promoționale. De exemplu, în momentul în care scriem aceste rânduri, avem la Casa Pariurilor oferte speciale pentru Australian Open și pentru meciurile din Premier League.

Vezi și:   Video: Ronaldo a marcat 5 goluri şi l-a depăşit pe Raul!

5. Aveți încredere doar în propria judecată

Nu copiați ponturile tipsterilor, doar inspirați-vă din ele. Sub nicio formă, nu cumpărați de pe Internet ponturi „sută la sută sigure” sau „strategii care nu au cum să dea greș”. Dacă ar fi existat așa ceva, toate casele de pariuri ar fi dat faliment, nu-i așa?

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...